Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna avslöjar – skillnaden mellan prins Julian och hans syskon

19 aug, 2021, 17:00 
Prins Julian

Prins Julians dop visar på en viktig skillnad mellan honom och hans två storasyskon.

Annons
Här anländer gästerna till prins Julians dopBrand logo
Här anländer gästerna till prins Julians dop

Prins Julian fick visa upp sig för det svenska folket förra helgen. Då fick han äntligen döpas, fem månader gammal, rosenkindad och ljuvlig.

Ceremonin hölls i slottskyrkan i Drottningholm och hela kungafamiljen fanns på plats. Där fanns även reportrar och fotografer från andra delar i världen, eftersom de svenska kungligheterna är beundrade och bevakade också i utlandet.

Prins Julian – bilden som avslöjar det speciella med honom

Prins Julian
Prins Julian var ett ovanligt stort prinsbarn.

Norska Se og hör har skrivit åtskilliga spaltmeter om den svenske prinsens dop. Deras kungareporter Caroline Vagle blev mäkta förtjust över bilderna på lille Julian.

Hon la också märke till en viktig skillnad mellan Julians dopbilder och de vi brukar få ta del av efter den här typen av ceremonier.

Annons

– Prins Julian är verkligen charmig med sitt stora leende och vakna blick på de officiella bilderna. Han är ju lite äldre än kungliga dopbarn vanligtvis är, något som innebär att han långt mycket mer med i spelet än de brukar vara, säger Caroline till Se og hör.

Julians dop blev uppskjutet på grund av pandemin, varför han mycket riktigt har hunnit växa till sig mer än ett genomsnittligt dopbarn.

"De är också osedvanligt söta"

Caroline hade också mycket nöje av bilderna på prins Gabriel och prins Alexander, Julians storasyskon.

– Han är inte det enda charmtrollet i familjen. Hans två äldre bröder är också osedvanligt söta, och jag tippar att den här brödratrion kommer att få många hjärtan att smälta under årets lopp, säger Caroline.

Carl Philip och Sofia la senare ut en egen familjebild på prinsparets officiella Instagram-konto. Kommentarerna talade sitt tydliga språk:

"Gratulationer och så fina ni alla är"

"Så himla vackert foto på er"

"Ett ljuvligt familjefoto"

"Det är väldigt fin prinsfamilj, som Sverige har"

Annons