Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna förvirrar: Här går Meghan Markle på fest – har tagit av sig förlovningsringen

20 maj, 2023, 06:00 
Meghan Markle fångades på bild på fest och en detalj förvirrar. Hon har ingen förlovningsring.
Annons

Meghan Markle och prins Harry har ett av världens mest uppmärksammade relationer. Och intresset tycks aldrig svalna, det är ju en perfekt historia: prinsen som blev kär i skådespelaren från utlandet.

Men nu väcker nya bilder förvirring hos kungafans. Var är Meghans ring?

Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!Brand logo
Hovet: Så mår Leonore nu • Victorias otroliga glädjebesked • Kungens comeback efter sjukdomen – 3 kungliga snackisar från vecka 20!

Meghan Markle har tagit av sig förlovningsringen

Prins Harry och Meghan Markle gifte sig 2018, och det var ett riktigt sagobröllop som ägde rum. På sitt ringfinger fick hon vid förlovningen 2017 en pjäs som heter duga: en ring värd runt 1,8 miljoner svenska kronor.

Den har prytt hennes ringfinger sedan dess, men på sistone har skarpsynta noterat en förändring. Det är tidningen Daily Mail som har analyserat Meghan Markles oväntade drag.

Annons

De uppger att hon den senaste månaden slopat ringen två gånger, nu senast på galafesten Ms. Foundation 2023 i New York där hon mottog ett pris. Anledningen bakom det hela är oklar, men en sak är säker: relationen är stabil. Hon dök givetvis upp hand i hand med sin älskade prins.

Meghan Markle och prins Harry anländer hand i hand till en prisutdelning

Anklagas för lögn efter påståendet om biljakt

Dessutom var hennes mor på plats, och i anslutning till festen var trion med om en otäck händelse uppgav deras talesperson. Meghan, Harry och hennes mor Doria ska ha befunnit sig i en biljakt när de satt i en taxi, och blev förföljda av paparazzi-fotografer.

– Denna skoningslösa jakt, som varade i över två timmar, resulterade i flera nästan-olyckor med andra bilister, fotgängare och två poliser, sa talespersonen till Reuters.

Däremot har påståendet i efterhand fått mothugg. En polis ska ha sagt till New York Post att de bara hade en bil på plats, och att två timmar är alldeles för lång tid.

Nu har även taxichauffören valt att bryta tystnaden. Inte heller han blev särskilt uppriven av händelsen:

– Jag skulle inte kalla det en jakt, jag kände mig aldrig i fara. Det var inte som en biljakt i en film.

Foto: TT

Annons