Bilderna förvirrar – har Harry och Meghan lurat oss alla?

Bilderna förvirrar – har Harry och Meghan lurat oss alla?

Meghan Markle och prins Harry har flyttat till Los Angeles.Men en ny bild väcker stora frågetecken kring deras flytt.

Det här är Meghan Markle
Slå på ljud

Meghan Markle och prins Harry har lämnat Kanada för soliga Kalifornien och ett nytt liv i Los Angeles. Det var The Sun som först rapporterade om flytten, i slutet av mars.

– Harry och Meghan har lämnat Kanada för gott. Gränserna stängdes och flygen ställdes in. De var tvungna att komma därifrån, sa en källa med insyn till The Sun.

Men kanske hade flytten i själva verket skett i hemlighet– flera dagar före The Sun skrev sin artikel. En ny bild på prins Harry har fått en teori att börja cirkulera på Twitter.

Meghan Markle – bilden som förvirrar

meghan harry bröllop

Harry och Meghan gifte sig den 19 maj 2018.

Det är användaren Heaven LM, en flitig bevakare av allt kungligt, som har noterat en pikant detalj i ett videoklipp som Harry spelat in hemifrån.

“Jag har en allvarlig fråga? Flyttade Harry och Meghan till Los Angeles tidigare än vi trodde? För Harrys videosamtal till WellChild ägde rum under påskhelgen, men bakgrunden ser ut att vara samma som videon han la upp 19 mars i ett videomeddelande han skickade efter att Invictus-spelen ställdes in”, skriver signaturen.

 

Har rört upp starka känslor

Och tittar man på bilderna blir man benägen att ge Heaven LM rätt. Det ser onekligen ut att vara samma bakgrund! Många användare har gett Heaven LM beröm för observationen, med tillrop som “Bra spanat!”.

Prinsparets flytt har rört upp starka känslor. Enligt The Sun väckte den ett visst agg inom det brittiska hovet.

– Vi är chockade och bedrövade. Landet går igenom ett trauma för tillfället. De har ett fantastiskt hus i Windsor där de kunde ha sin hemvist. Det är bara ett stenkast bort från där drottningen och prins Philip har isolerat sig, sa The Suns källa.

– Det här var en möjlighet för dem att sätta landet före sina egna intressen. Kalifornien kommer inte att försvinna.