Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna inifrån prins Nikolais lyxlägenhet i centrala Köpenhamn

21 okt, 2022, 13:00 
Prins Nikolai

Nikolai har fruktansvärt svårt att bli av med lägenheten!

Annons
Det här är modellprinsen – Nikolai av DanmarkBrand logo
Det här är modellprinsen – Nikolai av Danmark

För drygt en månad sedan kom drottning Margrethe med chockbeskedet att prins Joachims barn fråntas sina prins- och prinsesstitlar. Beslutet slog ned som en bomb och splittrade den danska kungafamiljen.

Äldste sonen, prins Nikolai, var lika oförstående som resten av sin familj och befann sig i ett förtvivlat tillstånd.

– Jag förstår inte varför det måste bli så här, sa han till Ekstrabladet.

Nikolais flytt med flickvännen Benedikte

I dag bor han i en lägenhet tillsammans med flickvännen Benedikte Thoustrup. Paret träffades redan som tonåringar, men fick på grund av sina studier testa på ett långdistansförhållande.

Annons

När de flyttade ihop blev det glasklart att Benedikte Thoustrup var kvinnan som fångat Nikolais hjärta och personen som han ville tillbringa sitt liv tillsammans med.

För i en ålder, där flickvänner byts ut snabbare än senare i livet, har Nikolai under de här tre åren visat att hon har en väldigt speciell plats i hans hjärta. Ett faktum som understryks av att han kommer att bo tillsammans med henne medan han studerar i Paris som en del av hans yrkesutbildning”, skrev danska Se och Hör i samband med flytten.

Benedikte Thoustrup och prins Nikolai
Benedikte Thoustrup och prins Nikolai.
Annons

Stora lägenhetsbekymret

Samtidigt kantas hans tillvaro av ett stort problem. Nikolai har fruktansvärt svårt att få sin gamla lägenhet i Köpenhamn såld. Den har varit till salu sedan i mars utan att någon nappat.

Inledningsvis låg lägenheten på 70 kvadratmeter ute för 5 250 000 danska kronor, vilket enligt tidningen Boliga blev ett kvadratpris på 75 000 danska kronor.

Nikolai köpte själv lägenheten för 4,1 miljoner danska kronor och har av prissättningen att döma försökt tjäna lite pengar på försäljningen.

Nikolai tvingas sänka priset rejält

Men även kungligheter verkar ha det motigt på bostadsmarknaden. Nu tvingas han sänka priset till 4,6 miljoner danska kronor.

Lägenheten ligger i det exklusiva området København K och enligt försäljningsannonsen får man en trerummare med en privat takterrass som lämpar sig för cocktailpartyn, grillning och sol.

Terassen
Takterassen lämpar sig för cocktailpartyn, grillning och sol, enligt försäljningsannonsen.
Annons
Köket
Köket.
Sovrummet
Annons
Sovrummet
Sovrum.
Badrum
Badrum.
Annons

Foto: TT

Annons