Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på prins Louis visar sanningen - alla säger samma sak: ”Fräck”

20 jun, 2023, 11:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Prins Louis
Prins Louis föddes den 23 april 2018. Foto: TT

Prins Louis har visat sin färgstarka personlighet flertalet gånger.

Annons

Prins William och Prinsessan Kate har varit ett par sedan 2003 och 2011 gifte de sig i Westminster Abbey i London för hela världens ögon. Sedan dess har de även fått tre barn. Prins George, 9, prinsessan Charlotte, 8 och minstingen prins Louis, 5.

Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma KateBrand logo
Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma Kate

Alla tre barnen är vid det här laget ganska vana vid att synas offentligt och vet hur de ska uppföra sig. Men minstingen Louis verkar köra sitt eget race på de offentliga sammanhangen. Och han har gjort många minnesvärda intryck med sin relaterbara personlighet genom åren.

Prins Louis färgglada personlighet

Redan vid 1 års ålder fick han allas hjärtan att smälta med ett portsätt som hans mamma Kate hade tagit på honom till 1-årsdagen. Och efter detta har han fortsatt att överraska hela världen med sin färgglada personlighet.

Annons

Under den nu avlidne Drottning Elizabeths Trooping of Color stod Louis bredvid sin farmor på balkongen på Buckingham Palace. Alla stod fint och vinkade till folket. Men plötsligt flög det flygplan över himlen och gav ifrån sig ett muller. Då började Louis hålla för öronen och skrika åt det dånande ljudet. Och ögonblicket blev riktigt uppmärksammat.

Prins Louis
Prinsen gillade inte att flygplanen flög över slottet.

Tyckte kröningen var tröttsam

Även under sin farfars kröning visade Louis vad han tyckte om det kungliga eventet. Han sågs gäspa flertalet gånger under den långa ceremonien i Westminster Abbey. Och plötsligt var den lilla prinsen försvunnen, då han hade gått och tagit en liten paus. Vi förstår, alla behöver en liten paus ibland!

Annons

Han kom sedan tillbaka och syntes tillsammans med sin familj på den kungliga processionen senare under dagen, men gäspningarna fortsatte komma, trots den tidigare pausen.

Prins Louis
Trots den lilla pusen under ceremonien var prinsen fortfarande trött under kröningen.

Kroppsspråket säger allt

Under hans senaste framträdande, vilket även var hans första officiella uppdrag som kunglighet, hjälpte han till med renoveringen av en scoutstuga tillsammans med familjen. Efter arbetet fick han tillsammans med massa andra barn smaka på det utsökta snackset s´morse. Och prinsen visade med hela kroppsspråket att det var något av det godaste han ätit.

Redan som femåring har han bjudit på flertalet roliga och minnesvärda stunder. Man kan minst sagts säga att han är en av de fräckaste och roligaste kungligheterna. Och vi ser fram emot att få följa den lilla prinsen i framtiden.

Annons