Bilderna på prins William och Kate sprids - får folk att häpna

06 aug, 2022, 13:00 
AvIbraheem Alsalman

Jättehärliga bilder!

Annons
Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma Kate
Här stjäl prins Louis showen – blir riktigt ilsken på mamma Kate

Prins William, 40, har haft ett par hektiska dagar bakom sig. I söndags var han på plats på Wembley för att se landslaget säkra första guldet sedan 1966. England besegrade Tyskland i dam-EM-finalen i fotboll inför nästan 88 000 åskådare.

Efter segern skrev William på Instagram och grattade laget:

"Landet är stolt över er", skrev han.

Två dagar senare åkte han, dottern Charlotte och frun Kate Middleton, 40 tillsammans på välgörenhetsorganisationen SportAid. Det var också Charlottes första solo-framträdande med föräldrarna. Väl på plats träffade de sjuka barn med funktionsnedsättning och fick bland annat testa motionscykel.

Annons

Alla tre verkade ha riktigt roligt - och mysigt. Samtidigt fångade ett par bilder prinsessan Charlotte härma mamma och pappa genom att göra som de gjorde. Hon kopierade samma sittstil och samma handsrörelse, bland annat, vilket har fått många att haja till och uppmärksamma de urgulliga bilderna.

Virala bilderna på Kate och William sprids

Nu sprids gamla bilder på William och Kate från tiden då de var lite yngre och lite vildare. I en viral video på TikTok ser man paret dansar på en nattklubb för många år sedan. De ser verkligen ut att leva loppet samtidigt som de sprider glädje. Det virala klippet har miljoner visningar och många passade förstås på att kommentera och dela med sig av sina känslor.

Kate och William hade uppenbart roligt under ungdomsåren

"Jag trodde aldrig de hade det SÅ roligt", skriver en användare.

Annons

"Hon (Kate Middleton) tycker nog att de här bilderna är värst, men ändå ser hon ut som en gudinna", skriver en annan användare.

"De levde precis som alla andra ungdomar. Det är bra och normalt", lyder en annan kommentar, enligt sajten Pagesix.

Jättehärliga bilder på Kate och William efter en utekväll.
Annons