Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Sofias pappa och Chris förvirrar: "Kan det verkligen stämma?"

01 nov, 2021, 14:29 
Ellen Myrgård Lindén
Prinsessan Sofia Chris O'Neill Erik Hellqvist

Vad har Chris O'Neill och Sofias pappa, Erik Hellqvist, gemensamt? Ja den svenska kungafamiljen är ju det givna svaret men den finns också en annan gemensam nämnare som är betydligt mer otippad!

Annons
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!Brand logo
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!

Chris O'Neill överraskade alla när han valde att delta i Madeleines årliga Halloween-fotografering – i peruk, glittrig disco-tröja och solglasögon! Prinsessmaken gillar med andra ord att klä ut sig. En välbevarad hemlighet som hittills har varit dold för svenska folket.

Chris O'Neill utklädd på prinsessan Madeleines nya maskeradbild

Men på bilden, som Madeleine publicerade i samband med att hon önskade Glad Halloween, får vi se Chris i sitt esse! I USA är det nämligen inte bara barnen som klär ut sig på halloween utan högtiden är även för föräldrarna och kanske gick prinsessparet med Leonore, Nicolas och Adrienne på ett bus eller godis-tåg genom kvarteret.

En uppmärksam läsare såg dock att Chris solglasögon påminner väldigt mycket om ett par glasögon som var med under en annan kunglig fest för några år sedan. För två år sedan, när Carl Philip firade sin 40-årsdag med ett stort maskeradparty på Stockholms slott, dök ju nämligen Sofias pappa Erik Hellqvist upp som Elvis – med likadana solglasögon!

Liknader med Erik Hellqvist

"Har Chris lånat Erik Hellqvist Elvis-glasögon? Kan det verkligen stämma?", undrar en av Svensk Damtidnings läsare.

Att glasögonen skulle ha skickats från Älvdalen till Miami, Florida, är väl högst otroligt men att Erik och Chris har liknande referenser när det kommer till att klä ut sig inför en maskerad – det är i alla fall ett som är säkert.

Erik Hellqvist på prins Carl Philips 40-årsfest 2019

Foto: TT

Annons