Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lyxköpet syns på prinsessan Madeleines familjebild – värda miljonbelopp

01 nov, 2021, 09:20 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine visar upp ett lyxköp med en ny bild på Instagram.
Annons
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan MadeleineBrand logo
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine är ganska sparsmakad med bilder på Instagram, men på Halloween brukar hon bjuda på ett familjefoto. Den här gången fick vi dessutom något som vi inte är bortskämda med: en skymt av Chris O'Neill!

Han står med Madeleine, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne, och är, hör och häpna, utklädd. Chris bär en peruk som för tankarna till afrofrisyrerna som var populära under discomusikens storhetstid på 1970-talet.

Prinsessan Madeleine visar upp lyxköpet

Men det finns ett annat blickfång i bilden. Runt Chris handled finns nämligen en Rolex-klocka, av modellen Daytona. Vi vet alla att Chris är något av en Rolexfantast. Han samlar på klockor och har flera olika vintage-modeller värda miljonbelopp.

När familjens hem utsattes för inbrott 2019 blev flera av Chris klockor stulna. Klockan på den här nya bilden kan vara en av dem som tjuvarna missade att stjäla – eller så kan Chris har köpt den som en ersättare.

Annons

Svensk Dam har tidigare berättat om två av klockorna som blev stulna i inbrottet:

  • En Rolex Daytona 6263 – vilket är en av Chris favoritklockor. Klockexperten Jesper Marchesini har tidigare sagt följande om den här specifika modellen, som är väldigt sällsynt: “Den är i princip omöjlig att komma över. Kan bara köpas via vintagehandlare eller auktion.” En Rolex Daytona kan, som ny, kosta ungefär 900 000 kronor.
  • En Rolex Datejust från sent sjuttio- eller tidigt åttiotal. Den är tillverkad i rostfritt stål med vitguldkrans. Som begagnad kostar den ungefär 40 000 kronor som samlarobjekt.

Den sistnämnda klockan var en gåva från Chris till Madeleine.

– Madeleine och Chris har valt två olika modeller av Daytona och årtal. Madeleines skulle jag tro är från 1997 eller 1998. I dag skulle hon få mellan 65 000 till 70 000 kronor om hon sålde klockan. I affär kostar den över 100 000 kronor. Den är en raritet med tanke på att det är en äldre modell, har butiken Nymans UR vittnat om.

Annons