Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Utlåtandet efter nya bilderna Victoria och Daniel – något har förändrats: "Nya tider"

26 feb, 2024, 08:00 
Nu pratar alla om de nya bilderna på kronprinsessparet. Och en sak sticker ut.
Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har avslutat en fullspäckad arbetsvecka i USA, närmare bestämt Kalifornien. Det var ett schema som redan på förhand fick folk att höja på ögonbrynen – som skulle genomföras med nio timmars tidsskillnad – men de kungliga proffsen tog sig igenom programmet med bravur.

Resan bjöd på många härliga bilder på kronprinsessparet, och en särskild sticker ut. Nu analyseras den av kungahusexperter.

Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!Brand logo
Privata filmen på Estelles födelsedag • Birgitta coolast på Mallorca! • Prislappen på Victorias snackis-ring i USA – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Kärleksfulla bilderna på kronprinsessan Victoria och prins Daniel

Vi fick se foton på Victoria och Daniel ute på studiebesök, på fest, och under blåsigt turistande! Resan gick ju till San Fransisco, som kan skryta med den ikoniska sevärdheten Golden Gate-bron. Ett självklart besök, när man väl gjort den långa resan!

Annons

Kronprinsessparet lyckades tyvärr pricka in både regn och blåst, men det suddade inte bort deras breda leenden. Tvärtom – bilderna från Golden gate-bron bjuder på en riktig kärleksfest!

Det är ju faktiskt inte varje dag kungligheterna visar kärlek öppet, men nu fick vi se Victoria och Daniel både hålla hand och utbyta oerhört kärleksfulla blickar i stormen. Kanske är det alla fina minnen de har i San Fransisco som väcker varma känslor till liv, och gör att de helt enkelt slopar "regeln" att inte vara så romantiska på jobbet.

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria håller hand framför Golden gate-bron
Visst ser Victoria och Daniel nästan ut som vilket par som helst?MSAMS
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
En trygg arm på ryggen.MSAMS
Annons

Utlåtandet efter nya bilderna på Victoria och Daniel – något har förändrats

Det är svårt att inte le när man ser bilderna på Victoria och Daniel, och det gäller inte bara hemma i Sverige. Bilderna har fått spridning utomlands, och i norska Se och Hör konstaterar kungahusexperten Caroline Vagle att det faktiskt är väldigt ovanligt med offentlig kärlek bland kungligheter:

– Men som tur är, är det nya tider! Det är långt vanligare i den yngre generationen, där vårt eget kronprinspar har föregått med ett mycket gott exempel, säger hon och syftar på kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit.

Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon
Mette-Marit och Haakon är inte rädda för lite kärlek på jobbet.

Foto: TT

Annons