Bilderna som berättar sanningen om Chris O'Neill

Chris O'Neill blev jämförd med ett troll.

Chris O'Neill har inte synts till på länge.Här är en bild som avslöjar sanningen om varför.
Slå på ljud

Chris O’Neill visade redan från första början att han ville stå lite till sidan av det kungliga livet. När han och prinsessan Madeleine gifte sig gav han ett tydligt besked: han tänkte inte bära någon prinstitel. Han ville förbli “bara” Chris O’Neill.

Chris gillar att hålla en låg profil. Det har han själv vittnat om, flera gånger. Som i den långa intervjun med tidningen King, där Chris fick nämna vad han INTE gillar med att vara gift med en prinsessa.

– Den enda nackdelen är medieuppvaktningen. Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån. Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke, sa Chris då.

Chris O’Neill – ny bild avslöjar sanningen

LÄS OCKSÅ: Sanningen – därför lider Chris just nu!

 

Att Chris inte uppskattar att synas kan vi föra i bevis genom att peka på Madeleines Instagram.

Madeleines Instagram-flöde talar sitt tydliga språk.

Madeleines Instagram-flöde talar sitt tydliga språk.

Har helt försvunnit

Av Madeleines 24 senaste bilder figurerar Chris endast på ett av fotona. Han är långt ifrån en linslus, den gode Christopher.

Om vi vill ha ytterligare bevis, så kan Instagram återigen vara behjälpligt. Chris hade nämligen länge ett eget, hemligt konto.

Men 2013 kunde Svensk Dam avslöja att han hade mycket riktigt hade en användare på den populära bildtjänsten.

Kontot hette “Chrisoneill101” och hans bilder var bara tillgängliga för hans noga utvalda följare. Hemlighetsmakeriet hjälpte dock inte i längden. 2017 hamnade Chris Instagram-vanor ändå plötsligt på löpsedlarna. Och tidigare i år kunde vi avslöja att kontot var borttaget.

 

LÄS OCKSÅ: Chris stoppas – här är den hjärtskärande sanningen!