Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bildextra! Athena och Henrik deltog i lekfullt uppdrag

31 mar, 2017, 11:14 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Vilka härliga bilder på de charmiga barnen!
Annons

Någonsin drömt om att ha ett helt tivoli för dig själv? Är du kunglig är drömmen möjlig.

Trots regn och rusk var prinsfamiljen Joachim, Marie, Henrik och Athena taggade för en heldag bland karuseller och godsaker när de skulle öppna tivoli-området Bakken för året. De anlände i en vagn dragen av hästar och satte snabbt igång med dagen. Bland annat valde familjen att åka en tur i berg-och-dalbanan.

Som många vet är Bakken en nöjespark bara tio minuter utanför centrala Köpenhamn. Och parken är den allra äldsta i världen – grundad år 1583.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Joachim och prinsessan Marie tog självklart med de båda barnen till öppningen, men även föräldrarna verkade älska karusellerna de testade. Med Henrik i regnjacka och Athena i gummistövlar tog familjen sig an dagens roliga uppdrag med full energi!

Familjen bjöds även på smarriga chokladbakelser, vilket verkade falla prins Henrik i smaken. Han var genast framme vid bordet för att få börja mumsa på sötsakerna.

Foto Stella pictures

 

Annons