Bildregn! 20 finaste stunderna från Victorias namnsdag

Åh vad vi älskar Victorias namnsdag! Gotta ner dig i de härligaste bilderna från förmiddagen!

Victoria och Estelle såg ut som två vårtulpaner i vinrött och rosa när de under dagen gick runt och mötte alla människor som samlats för att fira kronprinsessans namnsdag.

Detta var 19:e gången som kronprinsessan Victoria firades med spelande horn och trumpeter och mängder av hurrarop under sin namnsdag inne på borggården. Hon är faktiskt den enda i kungafamiljen som firas på det här viset under sin namnsdag! Och prinsessan Estelle har varit på plats ända sedan hon föddes, förutom det första året, såklart!

Estelle och Oscar charmade alla!

Precis som vanligt blev alla på plats charmade av barnen Oscar och Estelle. Estelle hjälpte till att bära blommor, hälsa på besökare och lukta på tulpanbuketter. Så härligt att hon fått ledigt från skolan och kunde vara med. Det är ju alltid roligt att se hur hon blir äldre och äldre.

Lillprinsen Oscar valde dock att sitta kvar i pappa Daniels famn under större delen av firandet. Han trivs bättre en bit bort, vilket är lätt att förstå. Vem skulle inte bli lite lätt ställd av att möta ett hundratal människor samtidigt som kamerorna smattrar omkring dem.

Och även om det var ganska kyligt i Stockholm denna marsdag, så blev det precis som vanligt en succédag för den kungliga småbarnsfamiljen. En dag fylld av härliga stunder värda att minnas!

Vi har samlat de bästa bilderna från Victorias namnsdag 2019 – se dem här!

Läs mer:

Estelles egna ord om mamma Victorias namnsdag!

Plötsligt händer det! 15 gånger Victoria har chockat oss med utsläppt hår

Dags igen att fira Victoria – allt om ceremonin på slottet!