Bli granne med Ewa och Olle Westling

bli granne med ewa och olle westling

Prins Daniels trivs i Ockelbo och de har inga planer på att flytta. Nu lämnar däremot deras grannar Smältvägen för nya äventyr. Se bilderna från gatan som Estelle och Oscar lekar på med jämna mellanrum!

Prins Daniels föräldrar, Ewa och Olle Westling, lever ett liv långt borta från det kungliga strålkastarljuset. I det faluröda kedjehuset på Smältvägen i Ockelbo har de bott sedan 1980-talet och de har inga planer på att flytta. Deras grannar gör sig dock redo för nya äventyr. Nu ligger nämligen ett av kedjehusen ute till försäljning.

Ewa och Olle får ofta besök av Estelle och Oscar

På bostadssajten Hemnet.se finns bilder på Smältvägen 6 att beskåda. Så här beskriver man bostaden i annonsen:

“Villan är belägen på en fin trädgårdstomt med fin gräsmatta på baksidan. Trevlig altan med delvis tak på baksidan av huset. Carport med plats för en bil. På entréplanet finns en ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning, luftigt vardagsrum med sällskapsdel och matplats samt utgång till altanen, kök med gott om plats för köksförvaring, duschrum samt tvättstuga. På det övre planet finns fyra sovrum i olika storlekar samt ett badrum. Fiber finns.”

Läs mer och se bilder här!

Objektet är nästan identiskt med parets Westlings hus, med samma antal rum och lika stor trädgård. Hela kronprinsessfamiljen älskar att komma till Ockelbo. Gatan är precis som lugn och rofylld som bostadsannonsen beskriver och i det hemtrevliga köket brukar farmor Ewa baka tillsammans med Estelle och Oscar. Daniel har alltid varit mån om att visa barnen hur han hade det när han varit liten. Både för att de ska få en nära relation till farmor och farmor men också för att skapa distans till det påpassade livet i Stockholm.

Ewa Olle Westling Ockelbo

Så här ser det ut på Smältvägen i Ockelbo, där Victorias svärföräldrar bor.

Grannhuset är 140 kvadratmeter stort och säljs för 1 200 000 kronor. Till en början låg huset ute för 1 300 000 kronor men nu har man alltså valt att gå ner i pris.

Foto: TT