Bråk om Archie – Harry och Meghan rasande

Meghan Markle, Prins Harry, Archie

Harry och Meghan visar stolta upp Archie.

Harry och Meghan tog striden och vann. Paret Sussex avslutade nyligen en rättegång mot en brittisk bildbyrå som tidigare i år valde att publicera bilder på sonen Archie.

Harry och Meghan står som segrare i målet mot en bildbyrå i England som valde att publicera otillåtna bilder på familjen Sussex med lille Archie i spetsen.

LÄS MER: Därför är inte Chris med i Året med kungafamiljen

Hertigparet stämde sedan Splash News på grund av att bilderna som togs när Meghan promenerade i skogen i Kanada, med Archie (som då var 8 månader) på bröstet.

Meghan och Harry rasande över bilderna på Archie

Nu när ärendet är avslutat har nyhets- och bildbyrån, Splash News, gått med på att aldrig mer ta bilder på familjen.

En talesman för prins Harry och Meghans juridiska team har tidigare sagt: "Hertigen och hertiginnan av Sussex har framgångsrikt avgjort ett rättsligt krav som väckts i början av året mot paparazzi-byrån Splash UK".

"Denna förlikning är en tydlig signal om att påträngande paparazzi-beteende inte kommer att tolereras, och att paret tar dessa frågor på allvar – precis som alla familjer skulle göra.

Harry, Meghan och Archie bodde i Kanada i slutet av 2019 till i början av 2020 innan de flyttade till Los Angeles i USA där de nu har sitt hem.

Foto: TT