Bråket på nattklubben – Madeleine skämdes ögonen ur sig!

Madeleine – vår prinsessa i Florida!

Prinsessan Madeleine såg sin expojkvän på en nattklubb.Vad som därefter hände är oklart – åsikterna går isär!

Prinsessa Madeleine hade flera förhållanden innan hon träffade Chris O’Neill. Det i sig är inget märkligt – vilken kvinna gifter sig med första bästa man?

Men eftersom Madeleine är prinsessa, så har hennes kärleksliv blivit synat och granskat på ett väldigt ingående vis. Och när Madeleine var tillsammans med Jonas Bergström råkade hon ut för en synnerligen pinsam utekväll som sedan blev löpsidesstoff över hela landet.

Prinsessan Madeleine fick skämmas

Prinsessan Madeleines expojkvän Erik Granath.

Prinsessan Madeleines expojkvän Erik Granath.

Svensk Dams chefredaktör Johan T Lindwall skriver om händelsen i boken “Madeleine – prinsessan privat”. Den utspelar sig på nattklubben Kharma.

“En lördag hade Madeleine och Jonas varit inne på Kharma och jag fick morgonen efter ett samtal. Det kom från en person som också hade varit där och som stod i baren när Madeleine och Jonas kom dit. Vad som sedan hände fanns det olika versioner av. Men alla var överens om att samma natt hade även Erik Granath varit på Kharma. Han och Madeleine hade inte träffat varandra på nästan ett år och nu ville han gå fram och hälsa på sin exflickvän”, skriver Johan.

Madeleine och Erik var tillsammans i början av 2000-talet, men förhållandet var stormigt och det rapporterades att kungafamiljen inte var vidare förtjust i Gotlandssonen.

“Erik ska ha knuffat Jonas”

Den här kvällen på Kharma lär också ha fått en dramatisk upplösning.

“När han stod och pratade med Madeleine i baren kom Jonas fram, och då ska ett bråk ha uppstått. Jonas och Erik ska enligt flera vittnen ha börjat skrika på varandra och Erik ska då ha knuffat i väg Jonas. Till slut fick livvakterna som var med gå in och sära på de båda kombattanterna. Jag ringde upp Erik dagen efter. Han var nedstämd, men förnekade att han och Jonas skulle ha bråkat med varandra”, skriver Johan T.

Även Madeleine förnekade bråket. Men Johan har en annan bild.

“Jonas och Erik hade rykt ihop, det var jag säker på genom alla mina vittnesuppgifter. Det var pinsamt för Madeleine och efter det vet jag att både hon och Jonas valde att hålla en låg profil när det gällde Stockholms nöjesliv”, skriver Johan T.