Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla är kluven inför kung Charles viktiga dag – måste välja bort

14 okt, 2022, 13:30 
Camilla är kluven inför Charles viktiga dag – måste välja bort
Foto: TT/Shutterstock Editorial
Camilla lämnades med ett dilemma när datumet bestämdes...
Annons
Svensk Dam på plats i London: ”Säkerheten är en utmaning”Brand logo
Svensk Dam på plats i London: ”Säkerheten är en utmaning”

Camilla Parker Bowles har fått ett mycket jobbigt dilemma.

6 maj 2023 är en dag som skiljer sig från andra dagar. Det är nämligen då som kung Charles äntligen på riktigt krönas till kung.

Monarken har officiellt varit kung sedan sin mammas bortgång och medverkade under en ceremoni den 10 september där han förklarades till kung - men det riktiga spektaklet väntar alltså först tidiga maj nästa år.

Camilla lämnas kluven

Datumet 6 maj är ett betydelsefullt datum för fler kungligheter än kung Charles. De andra tillställningarna har kommit att krocka med kröningen något...

Prins Harry och Meghans förstfödda barn, sonen Archie, föddes 6 maj 2019. Nästa år fyller deras lilla son hela fyra år gammal. Nu tvingas paret alltså ändra om i planerna då de förmodligen förväntas delta under den historiska dagen.

Annons

Det visar sig att kung Charles fru, Camilla också har en koppling till datumet som kan ställa till det för henne. Camillas dotter Laura firar nämligen sin bröllopsdag den 6 maj, det skriver Hello Magazine.

Nu är det alltså två evenemang som krockar med kung Charles kröning. Archies födelsedag och Camillas dotters bröllopsdag.

Camilla lämnas kluven. Vad ska hon tvingas prioritera?

Det historiska kungliga evenemanget kommer att gå av stapeln i Westminster Abbey åtta månader efter drottningens bortgång.

Foto: TT

Annons