Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camillas okända son – nu träder han fram!

16 feb, 2023, 15:00 

Drottninggemål Camillas barn har hållit en låg profil.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Snart kan kung Charles titulera sig kung på riktigt. Kröningen äger rum den 6 maj och det är i skrivande stund fortfarande oklart om skandalsonen prins Harry kommer närvara på sin fars kröning.

7 saker du inte visste om hertiginnan CamillaBrand logo
7 saker du inte visste om hertiginnan Camilla

Det som däremot är spikat är att drottning Camilla kommer ha sina två barn på plats. Hon var tidigare gift med Andre Parker Bowles och har från det äktenskapet barnen Tom Parker Bowles och Laura Lopes.

I den kungliga världen är de aningen anonyma och har inte gjort mycket väsen av sig. Men trots att de inte har några kungliga titlar, har de under åren varit ett fint stöd för sin mamma.

Annons
Kung Charles och drottning Camilla
Kung Charles är gudfar till drottning Camillas son Tom.

Camillas okända son

Tom har även en speciell koppling till Charles. Camilla och kungen var som bekant vänner långt innan de gifte sig och när Tom föddes blev den brittiska monarken hans gudfar.

Ändå lever de sina vanliga liv, långt bort från det kungliga rampljuset. Däremot händer det att de närvarar vid vissa händelser, som exempelvis drottning Elizabeths begravning.

– Vi är vanliga människor, har Tom tidigare sagt till 9News.

Tom Parker Bowles
Tom Parker Bowles på drottning Elizabeths begravning.

Sonens insikt: ”Dålig på det mesta”

Men Tom är faktiskt inte helt vanlig. Han är en känd matskribent och recensent, med flera kokböcker på sitt samvete, och har synts i tv-program som Master Chef i BBC.

Annons

”Jag var rätt dålig på det mesta. Jag var stojig och festade lite väl hårt, så när jag var yngre fick jag sparken hela tiden. Men jag älskade att äta och visste ungefär hur hur man satte ihop en mening, så jag tänkte att jag kunde börja skriva om mat”, har Tom tidigare sagt till The Daily Telegraph.

Han var tidigare gift med Sara Buys, som han barnen Lola och Frederick med.

Camillas okända dotter

Camillas dotter Laura har också levt ett liv långt bort från det kungliga strålkastarljuset. Däremot har hon, likt Tom, en stark koppling till den brittiska kungafamiljen.

När hon 2006 gifte sig med Calvin Klein-modellen Harry Lopes var både prins Harry och prins William självklara gäster på bröllopet – och vice versa när prins William och prinsessan Kate gifte sig.

Laura och Calvin Klein-modellen har barnen Eliza och tvillingsönerna Gus och Louis.

Tom Parker Bowles och Laura Lopes
Syskonen Tom Parker Bowles och Laura Lopes.

Foto: TT

Annons