Carl Philip omfamnar sönerna – se fantastiska bilden!

Prins Alexander och prins Gabriel har två fantastiska föräldrar i Carl Philip och Sofia! I helgen släpptes en underbar bild när Carl Philip kramar om sina pojkar, se den och många fler här!

Carl Philip har alltid haft en nära relation med sin pappa, och nu när han själv är tvåbarnspappa vill han fortsätta på den vägen med dem. Det var en överlycklig prins som klev ut och mötte pressen den 19 april 2016 för att berätta att han precis fått en son.

– För mig och min fru är det här självklart en stor dag, sa prins Carl Philip på pressträffen.

När det några månader senare vankades nationaldag gjorde lilla prins Alexander de nyblivna föräldrarna sällskap på trappan till slottet.

Carl Philip, Sofia och Alexander

Första gången som prins Alexander gjorde entré i offentligheten.

I september var det sedan dags för dop, och stoltare föräldrar har väl sällan skådats!

Prins Alexanders dop

Endast ett år efter lilla prins Alexander föddes var det dags igen, prinsessan Sofia var gravid och Alexander skulle bli storebror! Den 31 augusti 2017 föddes ytterligare en liten prins och Carl Philip var nu tvåbarnspappa.

Carl Philip möter pressen som nybliven tvåbarnspappa.

Carl Philip möter pressen som nybliven tvåbarnspappa.

Denna gång var det en liten Gabriel som hade fötts och i december var det återigen dags för kungligt dop. Lilla Alexander hade vuxit till sig och tyckte det var spännande med allt folk som samlades utanför kyrkan!

Prins Alexander vinkar till folksamlingen vid lillebror Gabriels dop.

Prins Alexander vinkar till folksamlingen vid lillebror Gabriels dop.

Går i prins Daniels spår

Prins Carl Philip har sedan dess visat vilken modern och kärleksfull pappa han är. Till skillnad från tidigare generationer Bernadotte, delas föräldrarollen lika. Prins Daniel var först ut bland kungligheterna att vara pappaledig och Carl Philip valde att gå i samma spår.

Carl Philip och Sofia
Prins Carl Philip och lilla prins Gabriel.

Prins Carl Philip och lilla prins Gabriel.

Två av de många bilder som prinsparet har lagt upp på sin Instagram, så fint att få se dem vid lite mer privata tillfällen!

Ny underbar bild på Carl Philip med sina söner

Nu i helgen deltog Carl Philip i Porsche Carrera Cup, och hela familjen var med och hejade på. Carl Philip hann självklart med att krama om sina småprinsar också.

Carl Philip och sönerna

Så mysig bild! Carl Philip omfamnar Alexander och Gabriel som båda bar regnställ och stövlar. Lilla hunden Siri fick självklart också gosa lite med husse!

Se filmen från den härliga familjedagen här:

Foto: Pelle T Nilsson/SPA, TT, prinsparets Instagram

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: