Carl Philips kärleksfulla bild på prinsessan Sofia

prins car philip prinsessan sofia

Carl Philip och Sofia har ägnat sommaren åt att upptäcka Sveriges alla hörn. Nu är familjen dock hemma igen och prinsen delar med sig av en kärleksfull bild på sin hustru.

Carl Philip och Sofia kan se tillbaka på en annorlunda, men härlig, sommar. Istället för att resa utomlands har de upptäckt Sveriges fantastiska sevärdheter tillsammans med sönerna Alexander, 4, och Gabriel, snart 3.

Carl Philips och Sofias resor genom Sverige

Prinsparet började semestern med Bergs Gård, som ligger intill Sörmlands vackra kust. Ett resmål som inte ligger så långt ifrån deras sommarhus Ökenäs, utanför Trosa. Car Philip och Sofia har flitigt använt hashtaggen #hemester den här sommaren – och de har även uppmanat andra att upptäcka vårt avlånga land, så här i coronatider.

De har även besökt Nynäs naturreservat och den utkiksplats som blev en symbolisk dopgåva när prins Alexander var nyfödd.

Nu har den lilla prinsfamiljen dock återvänt hem. Hovet är i full gång med att lägga höstens kungliga planering – och anpassa den efter regeringens restriktioner. Småprinsarna ska tillbaka till förskolan och prinsessan kommer att fortsätta sitt arbete som vårdbiträde på privatsjukhuset Sophiahemmet.

Prinsens kärleksfulla bild

Under helgen kom det ytterligare en bild, som Carl Philip har tagit på sin hustru. Bilden föreställer Sofia som är ute och går med familjens älskade hund Siri, hemma på Djurgården.

“Borta bra, men hemma är väldigt bra det också. Under sommaren har vi delat med oss av några av våra smultronställen i Sverige. Vi hoppas att bilderna kan ha inspirerat till att upptäcka något nytt. Vi avslutar med en bild från ett väldigt vackert smultronställe som vi har tillgång till varje dag – Kungliga Djurgården!”

Foto: TT, Instagram