Carl Philips och Sofias privatliv – detaljen väcker uppmärksamhet

Carl Philips och Sofias privatliv – detaljen väcker uppmärksamhet

Prins Carl Philip och Sofia har upprepade gånger hamnat i en tokig situation med hunden Siri.

Victorias val för Rios säkerhet – avslöjas på nya bilderna!
Slå på ljud

Prins Carl Philip och prinsessan Sofias hund Siri är en rymmare av rang och i höstas var hon på äventyr igen. Hon upptäcktes strövandes ensam ute på Djurgården av 20-åriga Angelica Berge, som var på promenad med sin kompis, har hon berättat för Expressen.

De bägge väninnorna erinrade sig att prinsen hade en hund och efter lite efterforskning drog de slutsatsen att det antagligen var Siri de hade hittat.

– Då sökte jag på Google och fick upp en artikel om att prinsens hund tidigare har rymt. Jag såg bilden på hunden och föll ner på knä – jag kunde inte sluta skratta eftersom det var så himla komiskt. Vi började prata med hunden och sa hennes namn: ”Siri, Siri”. Hon blev superglad. Då insåg vi att det nog var prinsens hund, har Angelica tidigare sagt till Expressen om händelsen.

Nu uppmärksammas händelsen även i internationell press. Tidningen The Express lyfter upp händelsen som ”komisk” och citerar Angelica i artikeln.

Det är inte första gången Siri rymt! Förra gången fick hon till och med spendera lite tid hos polisen innan det kunde konstateras att det var prinsparets hund som hittats!

LÄS MER: Prinsessan Sofia och prins Carl Philip nära mista sin hund