Carolas oväntade ord om kungen: ”Kan inte sluta le”

Carola är en av Sveriges mest rutinerade artister, men till och med hon blev starstruck av att möta kungen.

Slå på ljud

Kungen har bjudit in till konserter på Solliden vid en mängd olika tillfällen under sommaren och i veckan var det 500 förväntansfulla som lyckats komma över de åtråvärda biljetterna till Carola Häggqvists kväll. Sorlet och stämningen är så härligt somrig i kvällssolen. Som en folkfest – hemma hos kungen!

Carola gjorde självklart ingen besviken när hon mixade gamla hits med en del nytt, och såklart bjöd hon på sig själv hela konserten igenom.

Hon skojade både om chocken hon fick hemma i köket när hon trodde att 23-årige sonen Amadeus flickvän var gravid - och om att hon är singel.

Carolas fräcka skämt med prins Daniel – framför alla

Och sen började hon flörta hejvilt med en okänd Henrik i publiken – som till hennes besvikelse dock redan var upptagen…Sedan var det prins Daniels tur att hamna i hetluften. Eller i alla fall en av hans livvakter. För plötsligt berättade Carola - till allas jubel! - om när hon en gång skojraggade på en av säpovakterna som bevakar kungafamiljen: ”Han som prins Daniel och jag pratade om en gång” fnissade hon och nickade menande mot kungafamiljen. Skoj eller en true story? Det vet nog bara Carola!

Efter konserten var det stor glädje för artisten, som fick möta och samtala med kungen, något hon skriver om på sitt Instagramkonto.

”Kan inte sluta le när jag ser den här bilden på Kungen & mig då vi möttes en stund efter konserten på Solliden. ( Min första för publik sedan augusti förra sommaren.) Kungen kan vara riktigt rolig och man ser verkligen hur jag skrattar genuint.” skriver hon på Instagram.

Vilken upplevelse, även för en så rutinerad artist som Carola!

LÄS MER: Kungens hemliga grabbgäng – Silvia tvingades säga ifrån

LÄS MER: Hemliga sällskapen runt kungen – ritualer, kvinnoförbud och maktspel

LÄS MER: Silvia har valt sida – så är relationen till svärsönerna egentligen