Charlene av Monaco har kris i äktenskapet

Charlene av Monaco har kris i äktenskapet

Nya bilder har skapat spekulationer om ett av de europeiska kungahusens mest skandalomsusade äktenskap.
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15
Slå på ljud

Hur står det egentligen till med fursteparet Alberts och Charlenes relation? Det finns indikationer på att makarna har vuxit ifrån varandra – och ryktena får ny fart varje gång Albert dyker upp utan Charlene vid sin sida.

Nu har det skett igen.

Charlene av Monaco har kris i äktenskapet

Albert närvarade traditionsenligt på firandet av helgon Sankt Sebastian i Monacos katedral igår. Sankt Sebastian är skyddshelgon för Alberts kungliga livvakt och firandet är över femtio år gammalt.

Men vi såg ingen Charlene vid hans sida. Albert var där ensam stod längst fram och lyssnade på biskopen, med ett tomrum bredvid sig. Vad Charlene gjorde istället, det förtäljer inte historien.

Men kanske var det inte så förvånande att Charlene inte var på plats i katedralen. En uppgift gör gällande att makarna har en pakt.

Hemliga pakten mellan makarna

Belgiska tidningen Le Soir Mag har tidigare skrivit att Charlene meddelat Albert att hon vill lägga sitt fokus på tvillingarna Gabriella och Jacques. Därför vill hon gärna undvika vissa representationsuppdrag, där hennes närvaro inte är absolut nödvändig.

“Hon har tagit på sig ansvaret att uppfostra barnen, ögonstenarna, furstendömets framtid. Det är ingen lätt uppgift. Och Charlene utför gärna sina sociala plikter, ibland utanför rampljuset. I mitten av december gjorde hon till exempel ett besök hos donatorer på en blodklinik. Och hon arbetar också med sin stiftelse som ska motverka drunkningar”, har Le Soir Mag skrivit om fursteparet i Monaco.

Charlene har dessutom haft en tuff tid på sistone. 2019 blev hennes pappa allvarligt sjuk och två av hennes vänner gick plötsligt bort.

– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, har hon sagt i en nyligen utförd intervju.

LÄS MER: Så gick det sen för skådespelarna i "Fanny och Alexander"

LÄS MER: Folkkära julvärdarna som försvann ur rutan – det gör de idag