Charlene av Monaco i kris – tårarna avslöjar sanningen

Furstinnan Charlene av Monaco sägs vara inne i en kris. Nu kommer hemska uppgifter från kontinenten.

Charlene av Monaco lär inte ta de nya skriverierna om maken furst Albert med jämnmod. Det påstås nämligen att Albert har ett hemligt barn, en 15-årig flicka som kom till efter en affär med en brasiliansk kvinna.

Albert har bestridit påståendet, som kan komma att avgöras i rätten senare i år. Men kvinnans advokat hävdar att ett DNA-test kommer att visa att kvinnan talar sanning.

Kris för furstinnan Charlene av Monaco: "Ett helvete"

Hur tar då Charlene detta? Hon har tidigare välkomnat Alberts utomäktenskapliga barn in i familjen, storsint nog, men den här gången är det annorlunda.

Det berättar en källa inom Monacos kungahus för Daily Mail.

– De andra barnen kom före Charlene och Albert var tillsammans, men det senaste fallet rör en tidsperiod då hon redan var förälskad i honom. Charlene har haft ett fruktansvärt år, med en familjekris efter en annan, bland annat fick Albert coronaviruset, och nu gör hon sig redo för det här helvetet, säger källan.

En annan källa, som säger sig vara en vän till Charlene, hävdar att furstinnan av Monaco är en känslig själ överlag. Som bevis pekar hon på ett par omdiskuterade bilder.

Bilden som avslöjar sanningen

Charlene av Monaco

Charlene av Monaco grät direkt efter vigseln.

Bilderna ifråga togs 2010, när Charlene och Albert gifte sig. Charlene hade då tårar rinnande ner längs kinden när hon klev ut från kyrkan.

– De sa att hon saknade sitt hemland väldigt mycket och verkligen ville tillbaka till Afrika. När det här hände gick det rykten om att Albert fått ett barn i det dolda medan han var tillsammans med Charlene. Det sades att Charlene fick höra om barnet när hon provade brudklänningar i Paris. Rykten dog ut lite, men nu har de börjat spridas lavinartat igen, säger källan.

Charlene har faktiskt varit öppen med att hon led av en mindre depression 2019. Hon förlorade två nära vänner, hennes pappa blev sjuk och hemlängtan till Sydafrika plågade henne långa stunder.

– Folk är så snabba med att säga: “Åh, varför ler hon inte på fotona?”. Jo, ibland är det svårt att le. De vet inte vad som pågår bakom kulisserna, har hon sagt i en intervju.

KAMPANJ! Läs Svensk Dam Plus+ GRATIS i en månad

LÄS MER: Skandalerna som skakat Nobelfesten