Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene brister ut i tårar inför alla – uttalar sig efter otrohetsryktet

21 dec, 2022, 12:00 
Furst Albert och furstinnan Charlene

Furstinnan brast ut i tårar medan hela världen såg på – känslorna tog över.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var 2010 som fursteparet Charlene och Albert meddelade att de förlovat sig, och året därpå sa de "ja" till varandra på ett storslaget bröllop.

5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Under deras drygt tio år som gifta har ryktesspridningen varit omfattande. Faktum är, att det tog fart redan innan de ens var äkta makar.

Första gången Charlene och Albert syntes tillsammans

Om vi spolar tillbaka bandet, till innan Charlene tog sig ett kliv in i det monegaskiska furstehuset, såg hennes liv helt annorlunda ut. Charlene Wittstock var elitsimmare, och har bland annat representerat sitt land Sydafrika i Olympiska spelen.

En furst och en elitidrottare – vad var det som förde dem samman? Jo, faktum är att det var just kärleken till sport. Paret möttes på en simtävling i Monaco 2002, och passande nog syntes de offentligt för första gången tillsammans fyra år senare på Vinter-OS.

Furst Albert och dåvarande Charlene Wittstock på Vinter-OS i Turin, första gången de syntes tillsammans
Detta var början på allt – första gången paret visade sig offentligt!

– Sport är den gemensamma nämnaren i våra liv, har Charlene tidigare sagt om relationen med furst Albert.

Annons

Då var självklart alla blickar på furs Albert och hans nya mystiska kvinna – som sedan skulle komma att bli namnet på allas läppar, furstinnan Charlene.

Furstinnan Charlenes tårar – efter otrohetsryktet

2011 gifte sig alltså Charlene och Albert under en tre dagar lång ceremoni, och Monaco stannade självklart upp – sådant här tillhör ju inte vanligheterna. Kungliga och kända gäster från hela världen hade flugits in för att fira kärleken.

Furstinnan Charlene och furst Albert på sin bröllopsdag
En känslosam dag, och hela världen såg på.

Under slutgiltiga dagen var Charlene slående vacker i sin vita brudklänning, och säcken hade precis knutits ihop – när hon brast ut i tårar.

Och detta fick många att undra – och skruvade upp en ny debatt. Innan bröllopet hade ryktena kring paret nämligen redan tagit fart. Det pratades om att Albert hade varit otrogen, rapporterar Hello, och att Charlene skulle lämna honom och fly från Monaco, skriver Royal Central.

Men en tid efter bröllopet valde hon att öppna upp om tårarna, och gjorde det tydligt att det inte var anledningen bakom känslostormen.

– Allt var bara så överväldigande och det var alla blandade känslor på grund av ryktena, och självklart byggdes spänningen upp och jag brast ut i gråt, sa Charlene till The Times.

– Och så brast jag ut i gråt lite mer för att jag tänkte "Åh nej, nu har hela världen sett mig gråta".

Foto: TT

Annons