Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene bryter tystnaden – därför lämnade hon: ”Skydda barnen"

28 sep, 2023, 09:00 

Nu tar Charlene bladet från munnen.

Annons

Furstinnan Charlene och furst Albert är ständigt aktuella, och inte sällan är det deras äktenskap som står i fokus. Hovskvallret går – och minsta lilla drag från fursteparet blossar upp rubriker.

Men nu väljer Charlene själv att sätta punkt för alla rykten, och säga som det är.

5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Furst Albert dementerar skilsmässorykten med Charlene

Det senaste ryktet var att Charlene ska ha lämnat familjen i Monaco, för att bosätta sig permanent i Schweiz till följd av att hon och Albert ska ha brutit upp.

Men i samma veva kablades ljuvliga semesterbilder på hela familjen ut i pressen, där allt såg ut att vara bra mellan de bägge. Det var däremot inte nog för att tysta alla rykten, tvärtom. Det sades att paret hade en överenskommelse om att synas ihop, men att de hade brutit upp.

Annons

Charlene och Albert, som är vana vid sådana elakartade rykten, var knäpptysta. De fortsatte synas ihop på jobb, och lät sig inte rubbas av snacket på stan.

Tills Albert fick nog:

– Jag förstår inte alla dessa rykten, som sårade mig, om oss. Att hon bor någon annanstans. Att hon bor i Schweiz. Att vi bara träffas efter överenskommelse. Det är lögner.

Furstinnan Charlene och furst Albert
Det stormar ständigt kring Charlene och Albert av Monaco.

Därför raderade furstinnan Charlene sitt Instagram-konto

En av anledningarna som gjorde att ryktena fick vatten på sin kvarn, var att Charleneraderade sitt Instagram-konto. Det var hennes privata konto, som hon använde för att dela familjebilder och foton från offentliga uppdrag.

Från en dag till en annan, var den plötsligt borta. Men nu berättar Charlene till slut varför hon valde att lämna plattformen, till den sydafrikanska tidningen News24.

Sajten Hello rapporterar att Charlene ska ha sagt att hon gjort det för att skydda barnen eftersom de blir äldre, och ge de större möjligheter att vara privata.

Charlene och Albert har tvillingarna prinsessan Gabriella och prins Jacques, födda 2014.

Foto: TT

Annons