Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene har bestämt sig – nu lämnar hon!

23 aug, 2023, 09:00 
Felicia Plåt
Charlene
Charlene och furst Albert gifte sig 2011. Foto: TT

Charlene har bestämt sig, nu lämnar hon helt till trogna fansens stora besvikelse.

Annons

2011 gifte sig furst Albert med sin stora kärlek Charlene, men under de senaste åren har äktenskapet varit lite skakigt. Skilsmässoryktena har florerat länge mellan Charlene och Albert och de lyckas ständigt komma upp till ytan.

5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Charlene och Alberts skakiga äktenskap

I mars dök Charlene upp utan sin förlovningsring vilket kastade bensin på den redan rykande ryktesbrasan och flera undrade om det nu var slut på äktenskapet. Men en talesperson för furst Albert har dementerat detta ryktet.

– Vi tillbakavisar formellt de illasinnade rykten som publicerats av den franska tidskriften Royauté. De är helt ogrundade, har en talesperson för furst Albert sagt till brittiska tidningen Daily Mail.

Under en tid har Albert däremot synts till ensam på officiella sammanhang och Charlene har varit som bortblåst. Som under en av Monacos största galor. Charlene var inte närvarande och Albert tog istället med sin syster prinsessan Caroline. Lika så var det under årets Wimbledon-turnering.

Annons

Men nu har Charlene varit på flera kungliga sammanhang och vigselringen har suttit på fingret! Paret har även börjats synas tillsammans igen, senast var på den Röda korsets årliga välgörenhetsgala som hålls i Monte-Carlo. Vilket har dämpat skilsmässoryktena.

Men nu har Charlene tagit ett chockartat beslut, som ingen såg komma.

Charlene väljer att lämna!

Under flera år har Charlene varit en trogen Instagram-användare, och hennes fans har kunnat följa henne och familjen från hennes privata Instagram-profil, "hshprincesscharlene".

Men nu har Charlene valt att lämna plattformen och kontot är borttaget, helt utan förvarning.

Det är många som är ledsna över Charlenes beslut då flera älskar att få se små ljusglimtar från familjen privatliv. Men som tur är så kan fansen fortfarande följa henne från kungafamiljens officiella Instagram-profil, palaisprincierdemonaco.

Annons