Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Roliga detaljen alla missade – dolda budskapet i nya bilden på Victoria

23 aug, 2023, 07:30 

Noterade du denna detalj?

Annons

I början av veckan valde hovet att ny underbar bild från kronprinsessparets semester – i privat avslappnad stil! Visst är det härligt att få sig en inblick i kungligheternas liv utanför galamiddagar och offentliga uppdrag.

Och i bilden fanns också en kul detalj som säkerligen flög de flesta förbi...

Bekräftat: Hagasessorna återförenade • Daniel avslöjar allt i SVT • Kungen & Silvia på romantisk resa – 3 kungliga snackisar från vecka 33!Brand logo
Bekräftat: Hagasessorna återförenade • Daniel avslöjar allt i SVT • Kungen & Silvia på romantisk resa – 3 kungliga snackisar från vecka 33!

Prins Daniel favoritstil – dyker upp i likadan keps!

På fotot, som är taget vid en vacker klippig strand, är familjen avskalad och somrigt klädda. Prins Daniel rockar givetvis keps – ett vid det här laget ikoniskt plagg för honom som han burit sedan dag ett.

Vid offentliga tillställningar lyser kepsen givetvis med sin frånvaro, men så fort han får chansen att koppla av på semestern eller golfbanan åker den på. Och det är ingen ny trend han hakat på, det var ju såhär han såg ut på de allra tidigaste bilderna av Daniel som kablades ut i pressen!

Prins Daniel, då Daniel Westling år 2002
Till och med samma märke på kepsen som dåvarande Daniel Westling bar 2002.

Kronprinsessan Victorias hemliga budskap i nya bilden

Keps-trenden har även smittat av sig till hans fru Victoria, och det är ju ett utmärkt knep för att hålla sig anonym när man är Sveriges framtida drottning.

Men Victoria bär inte en "New York Yankees"-keps som prins Daniel, istället är det en annan logotyp broderad på den. Det handlar inte heller om något lag hon vurmar lite extra för, utan bokstäverna "CM" står för Campus Manilla!

En bild på kronprinsessan Victorias keps med bokstäverna CM

Ja, den elitskola belägen ute på den vackraste delen av Djurgården som både prinsessan Estelle och prins Oscar går på. Visst är det underbart att se att även kronprinsessan som har ett så fullspäckat schema är involverad i barnens skolgång!

Campus Manilla
Vackra Campus Manilla – som också kantats av en hel del skandaler.

Foto: TT/Kungliga Hovstaterna

Annons