Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene och Alberts avvikande beteende fångas på bild – avslöjar sanningen om relationen

13 sep, 2022, 08:00 
Nu är det tydligt – så är fursteparets relation egentligen.
Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Monacos furstepar Charlene och Albert är mycket omtyckta av sitt folk, så det har säkerligen varit en jobbigt period när det stormat kring furstinnan och fursten. Skilsmässoryktena har avlöst varandra – i våras var det så pass allvarligt att etablerade medier valde att plocka upp dem.

Nu har det varit tyst ett tag, men den nya bilden på Charlene och Albert avslöjar mycket om relationen just nu.

Anklagas för att vara missnöjd

Charlene har inte haft det lätt i rollen som Monacos nya furstinna. De gifte sig 2011, och redan då kritiserades hon av folket. Många menade att hon inte ens såg glad ut på sin bröllopsdag, och att hon än idag inte trivs i sin roll som kunglig och ofta ser ledsen och missnöjd ut.

Om hon trivs eller ej vet ingen utom furstinnan själv, men det går i alla fall att slå fast att hon fått sig ett helt nytt liv som inneburit en omställning. En tid innan hon träffade Albert hade hon en karriär som elitsimmare, och kammade hem en rad guldmedaljer.

Annons

Nu byttes simhallen ut mot extrem lyx – Albert är föga förvånande miljardär, och Monacos furstehus håller inte tillbaka på överdådigheterna.

– Furstefamiljen i Monaco är nära nog definitionen av glamour. Lilleputtstaten kryllar av rika människor, där furst Albert och hans familj tronar på toppen i sitt enorma palats. Det lilla landet är som ett slags leksaksbutik för eliten, där snabba bilar, de dyraste båtarna och de mest exklusiva modeskaparna står högt i kurs, har Se og hörs kungaexpert Caroline Vagle tidigare sagt.

Oväntade bilden på Charlene och Albert

Men trots att det stormat har paret hållit sig tillsammans i över tio år, och på senare tid är det nästan som att de slagit hål på samtliga myter om relationen.

I slutet av juni gästade paret Oslo, och hann bland annat med en lunch arrangerad av kung Harald och drottning Sonja. Men det kungliga mötet var det inte många som fastnade vid, utan bilden som togs vid besöket – en sällsynt pussbild!

Denna bild chockade många!

Och nu har det hänt igen. Det släpptes under måndagen nya bilder på paret på offentligt uppdrag på en djurskyddsorganisation, men det är en bild som snor lite fokus. Albert lutar sig och pussar Charlene på kinden, och Charlene strålar som solen!

Ja, där slog de minst sagt hål på alla rykten om att relationen hotas.

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons