Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Persson avslöjar okända romansen med furst Albert – hovets besked

31 aug, 2022, 12:00 
Gunilla Persson, furstinnan Charlene och furst Albert

Hollywoodfrun bryter tystnaden om relationen med furst Albert!

Annons
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15Brand logo
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15

Furst Albert, 64, och furstinnan Charlene, 44, är vana vid att hamna mitt i rampljusets strålkastarsken. Det senaste året har de varit rejält omskrivna och i fransk media har det florerat rykten om separation och skilsmässa.

Charlene dementerade då uppgifterna och i juni sågs de kyssa varandra under ett besök i Oslo, Norge, i samband med invigningen av utställningen "Segling av vetenskapens hav”.

Furst Alberts kärleksliv har varit väldokumenterat i stort sett hela hans liv. Som ung älskade han att åka land och rike för att festa. Inte minst i Sverige och han kopplades ihop med svenska kändiskvinnor som Victoria Silvstedt och Emma Wiklund, enligt Femina.

Furstinnan Charlene och furst Albert
Furstinnan Charlene och furst Albert har den senaste tiden omgärdats av skilsmässorykten.

Furst Alberts romans med Gunilla Persson

En gång i tiden hade han även en kortare romans med Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63. TV-ikonen träffade furst Albert, som då var prins, 1988 i samband med en stor galamiddag.

Annons

– Det var en amerikansk ambassadör som tog dit mig och under den här galamiddagen fick jag sitta bredvid prins Albert, säger Gunilla Persson till Svensk Dam.

Efter middagen gapade dansgolvet tomt. Enligt Gunilla Persson fick ingen gå upp och dansa före furst Albert. Till slut tog han mod till sig, bjöd upp henne och de började dansa som aldrig förr.

Furst Albert ringde hem till Gunillas mamma

– Jag hade fått låna juveler till ett värde av en miljon dollar som jag hade på mig, eftersom de visste att jag skulle sitta bredvid prinsen. Det var juveler som passade för en Oscarsgala.

Tyvärr lyckades Gunilla Persson inte ta några bilder för att föreviga den sagolika kvällen. Men där och då inleddes den flirt som sedan ledde till en romans mellan Hollywoodfrun och furst Albert.

Sen höll vi kontakten, vi träffades och en gång ringde han hem till mig i Sverige. Min mamma svarade i telefon och blev så tagen att hon tappade en kopp som gick i tusen bitar och skrek: ”Det är prins Albert i telefon!”

Gunilla Persson
Gunilla Persson hade en romans med furst Albert i slutet av 80-talet.

Gunilla Persson om furst Albert

Romansen med furst Albert avslöjades först i tidningen EXTRA 2011. Gunilla Persson beskrev då relationen som komplicerad. Hon var vid tillfället gift med amerikanen Stephen Linville och furst Albert fick inte gifta sig med någon som tidigare varit gift.

– Albert är en helt underbar person. Han älskar kvinnor, det är inget snack om saken, och han tyckte mycket om mig. Men det är en mycket komplicerad familj... sa Gunilla Persson då.

Efter Gunillas avslöjande svarade pressavdelningen på Monacos furstehus tidningen Extra med kommentaren:

”Pressavdelningen har absolut ingen information om denna person..."

Foto: TT

Annons