Charlenes ärliga ord inifrån kliniken – sorgen på tvillingarnas födelsedag

Charlenes och Alberts barn, tvillingarna Jaques och Gabriella, fyller sju år! Men får de fira med sin sjuka mamma?

Slå på ljud

Som bekant har det senaste året kantats av tumult i Monacos furstefamilj. Charlene mår inte bra, och självfallet drabbas även hennes familj av omständigheterna.

Furstinnans resa till Sydafrika var planerad att vara i drygt tio dagar, men i stället blev hon kvar i landet i ett halvår på grund av hennes tillstånd. Och det var inte många gånger under den långa period som hon fick möjligheten att krama om sina älskade, sjuåriga, tvillingar.

Ja, i dag fyller de sju år! Men det blir ingen vanlig födelsedag för Jaques och Gabriella. Nu berättar Charlene, direkt från sjukhuset!

Gåtan om Charlenes tillstånd – inlagd på klinik

Charlene hann knappt blinka efter hemkomsten till Monaco innan hon blev inlagd. Familjen höll en intervention, men varför? Undrade många.

Uppgifterna har hela tiden varit att hon inte kunnat flyga från Sydafrika till Monaco på grund av en infektion till följd av en operation. Men det verkar som att det legat mer bakom det.

– Hon var helt utmattad, både fysiskt och känslomässigt. Det blev för mycket, hon kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen, har furst Albert sagt till tidningen People.

Den Charlene som anlände i Furstendömet var inte längre densamma som lämnade landet. Att hennes hälsa sviktat syntes utåt, och uppenbarligen märkte hennes närmsta att det var dags att ta till drastiska åtgärder.

Gabriella och Jaques visar upp sin saknad efter Charlene!

Charlene inlagd på klinik för uppåt tre miljoner

Nu är hon inlagd på en av världens mest exklusiva rehabiliteringskliniker, och enligt klinikens hemsida riktar sig kliniken till psykisk ohälsa.

Troligtvis är det en konsekvens av alla operationer hon genomgått och därav inte fått i sig ordentlig näring. Men det finns även en annan parallell att dra. Alberts mamma, prinsessan Grace Kelly, hade också svårt att anamma det kungliga livet.

– Grace led av fruktansvärda depressioner under de första åren av sitt äktenskap, inte helt olikt det som Charlene går igenom nu. Hon var väldigt olycklig, säger journalisten Joel Stratte-McClure, som bevakade Monacos kungahus under Graces levnad.

Tvillingarnas fyller sju! Charlenes ord från kliniken

Att Charlene blir frisk är det allra viktigaste i denna tuffa tid. Men samtidigt har tvillingarna Jaques och Gabriella också det svårt, de saknar ju sin mamma.

Och vilka barn villa fira sin sjuårsdag utan sin älskade mamma? Ja, troligtvis inte Jaques och Gabriella i alla fall. Men det är oklart huruvida de befinner sig med Charlene eller inte.

Under morgonen publicerade hon en bild på sina tvillingar som blåser ut ljusen på deras fina tårta i form av en sjua.

Till bilden skrev hon:

"Grattis mina älsklingar. Tack gud för välsignelsen av så underbara barn. Jag är verkligen lyckligt lottad. Kärlek, mamma."

Frågan är bara om det är Charlene själv som tagit bilden, eller kanske furst Albert hemma i Monaco?

Foto: TT

LÄS MER: Efter Charlenes kollaps – furst Albert syns med annan kvinna

LÄS MER: Charlenes pappa Mike i ny intervju om sin dotter: ”Hon kommer klara det här”

LÄS MER: Charlenes svåra kamp avslöjad – tvingades äta genom sugrör