Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes pappa Mike i ny intervju om sin dotter: ”Hon kommer klara det här”

06 dec, 2021, 17:58 
Furstinnan Charlene Mike Wittstock

Olyckskorparna kraxar allt vildare kring Charlene – men hennes pappa Mike är säker på sin sak: Hon kommer klara det här.

Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Charlenes tvillingar fyller sju år på fredag, men själv befinner hon sig sedan tre veckor tillbaka inlagd på en privatklinik, enligt uppgift i Zürich i Schweiz och på obestämd tid.

Och under tiden kraxar olyckskorparna allt vildare i Monaco.

Det spekuleras mer öppet om att 43-åriga Charlene även lider av psykisk ohälsa, vid sidan av den svåra infektion som hon kämpat med i mer än ett halvår.

Hennes pappa Mike Wittstock, 75, är dock inte orolig. I en ny intervju med den sydafrikanska mediesajten You säger han att han är helt övertygad om att hans dotter kommer att klara den här fighten, med sin järnvilja och sitt laserskarpa driv.

Charlene pappa Mike Wittstock Furst Albert
Happier times: Charlene med pappa Mike och furst Albert.

Och pappa Mike, som varit försäljare av kopieringsapparater, och mamma Lynette, som var Charlenes simtränare, borde veta. Det var de två som tillsammans coachade Charlene till den simstjärna på högsta elitnivå som hon så småningom blev.

Annons

– Min dotter brukade simma två mil om dagen. Jag vet att hon är tuff. Hon kommer att klara sig igenom det här och komma ut ännu starkare på andra sidan, säger Mike Wittstock bestämt.

Det tuffa livet i Monaco: ”Bara de starka överlever”

Och stark, det verkar man vara tvungen att vara för att klara livet som Monacos furstinna.

– Skvallret i Monte Carlo är på ett helt annan nivå. Only the strong survive (Bara de starka överlever), säger en luttrad tidigare Monacobo till New York Post.

Furstinnan Charlene Furst Albert
Det glamourösa livet som Monacos furstinna verkar ha sitt pris.

Foto: TT.

Annons