Charlenes bittra hämnd efter upptäckten om mannens älskarinna – så slog hon tillbaka

Charlene och Albert av Monaco

Click to add subtitle

Slå på ljud

Furstinnan Charlene och furst Albert har ett äktenskap som omgärdas av rykten. Just nu pratar alla om att Charlene har befunnit sig i Sydafrika i månader; skenbart på grund av en sjukdom, men enligt skvallret kan en relationskris vara den verkliga förklaringen.

Och det finns tecken på att deras äktenskap har sett bättre dagar. Medan Charlene var på en annan kontinent gick Albert på en Röda korset-bal i Monaco tillsammans med sin före detta älskarinna Nicole Coste. Deras gemensamma barn Alexandre Grimladi-Coste var också med.

Charlene av Monaco slår tillbaka mot älskarinnan

Vi vet sedan tidigare att just Nicole är något av en öm punkt för Charlene. Albert träffade Nicole på ett flygplan där hon jobbade som flygvärdinna. Paret började umgås men när relationen var över hade Nicole blivit gravid. Först ville inte Albert kännas vid barnet, men har efter det ändrat sig och medger att han officiellt är far till sonen.

Nicole har tidigare vittnat om att Charlene tagit ut sin svartsjuka på Alexandre.

– Hon borde tänka på mitt oskyldiga barn. Jag vill inte attackera henne, men jag tror att det handlar om svartsjuka och jag förstår inte varför. Jag har gått igenom ett helvete i kampen för min sons namn och framtid, har Nicole sagt tidigare.

"Det är ofattbart"

Och den där konflikten verkar inte vara löst. Nicole har gjort en ny intervju, med magasinet Paris Match, i vilket hon riktat nya anklagelser mot Charlene.

– När det gäller Charlene så är det ämne som jag inte kan undvika, för vi jämförs ofta. Jag gillar inte att ställas emot henne, jag har aldrig velat vara hennes fiende. Jag är en vänlig kvinna, säger Nicole.

Nicole hävdar att hon alltid försökt vara diplomatisk med Charlene.

– Men när de var förlovade såg saker som skrämde och chockerade mig. Till exempel, hon bytte rum för min son, när hans pappa var borta, så han fick bo bland de anställda. För mig är det ofattbart, som en mamma, säger Nicole.

LÄS MER: Silvia och familjesjukdomen – planen med kungen: "Viktigt"

LÄS MER: Kungens okända ungdomskärlek – kunde ha blivit Sveriges drottning

LÄS MER: Hemliga spelet bakom kungaparets vaccinering

LÄS MER: Kungafamiljens värsta kris någonsin – spelet bakom avslöjas