Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes desperata drag efter hemliga festkvällen – vill få slut på alla rykten

21 jul, 2023, 11:00 
Minna Sarpaneva
Furstinnan Charlene och furst Albert
Furstinnan Charlene och prins Albert har dementerat ryktena gång på gång.

Ryktena om att allt inte står rätt till i fursteparets äktenskap fortsätter att florera.

Annons

Det har länge ryktats om att furstinnan Charlene är olycklig i sitt äktenskap med furst Albert, och under det senaste åren har ryktena eskalerat.

Trots att både Albert och Charlene gång på gång har dementerat uppgifterna så fortsätter ryktena om att en skilsmässa är i görningen att florera.

5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Charlene syntes utan vigselring

Furst Albert och furstinnan Charlene gifte sig år 2011, men redan innan bröllopet ryktades det att allting inte stod rätt till i relationen. Det sades att Charlene egentligen inte riktigt ville gifta sig, och ännu har fursteparet inte lyckats skaka av sig ryktena.

Snarare har de eldats på vid ett flertal tillfällen.

Bland annat så lös Charlenes vigselring med sin frånvaro vid ett besök i Milano i mars i år. När Albert senare samma månad dök upp vid Bal de la Rose, en av Monacos glittrigaste galafester, utan sin fru så var det många som var övertygade om att det var slutet på äktenskapet.

Annons

Och tidigare i sommar syntes Albert ännu en gång utan Charlene vid sin sida, den här gången när han närvarade vid Wimbledonmästerskapen.

Charlenes markering – efter skilsmässoryktena

Efter mycket om och men syntes fursteparet tillslut tillsammans offentligt igen så sent som förra veckan.

På sociala medier delade hovet i Monaco nyligen med sig av bilder från den 13 juli då fursteparet tog emot det franska rugbylaget i palatsets trädgård. Det tycks dock inte ha minskat spekulationerna om en stundade skilsmässa nämnvärt.

Nu tycks fursteparet försöka göra ytterligare en markering mot ryktena.

Hovet har nämligen ännu en gång delat med sig av bilder på fursteparet tillsammans i offentliga sammanhang. Bara häromdagen kom nya bilder på Albert och Charlene när de närvarade vid en välgörenhetsmiddag.

Och så sent som igår kom ännu en ny bild på Monacos furstepar. Den här gången från en traditionell middag med levande ljus, anordnad av Monacos stadshus.

Det är onekligen uppseendeväckande att få så många bilder på kort tid, efter en lång period av att fursten och furstinnan inte synts till tillsammans.

Annons