Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes kryptiska meddelande mitt i krisen med Albert: ”Jag föddes av havet”

23 sep, 2021, 10:45 
Furstinnan Charlene

Här är de nya kryptiska orden från Monacos plågade furstinna – och de har fått många att undra: Vad är det Charlene försöker säga?

Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Charlene mitt ute i den böljande oceanen, iförd sin bröllopstiara med 359 havsblå safirer.

Det är det senaste livstecknet från Monacos hårt pressade furstinna – och det landar mitt i den våg av skilsmässorykten som omger henne och furst Albert.

Furstinnan Charlenes tiara från Van Cleef and Arpels
Charlene i vattnet med sitt diadem (döpt till The Ocean Tiara). Det är besatt med 359 safirer och 850 diamanter och specialdesignades till Monacos nya furstinna av hovjuveleraren Van Cleef & Arpels.

Dagens inlägg på Charlenes instagramkonto är också bland de första sedan hon kollapsade av okänd orsak och fick hämtas med ambulans i början av september. Inlägget raderades dock snabbt, för att sedan åter läggas upp bara en kort stund senare.

Bilden som hon valt från sin sydafrikanska ”exil”, mer än tusen mil från familjen i Monaco, är ikonisk och tagen för flera år sedan, men det är ändå inte helt vanligt med kungligheter som badar med sina tiaror på.

Annons

Charlene har dock ett mycket speciellt meddelande som hon vill förmedla:

– Eftersom jag föddes av havet, så föddes havet av mig. Jag ger er en bit av båda, skriver Charlene kryptiskt (As I was born of the ocean so the ocean was born of me. I present to you a piece of both).

Ord som har tagits emot med viss förvirring. Vad är det egentligen Charlene vill säga?

Däremot berör hon inte med ett ord sitt eget eller sin dotters hälsotillstånd. Eller den utlovade hemkomsten, som tidigare har satts till slutet av oktober.

Prinsessan Gabriella rullstol gips Furstinnan Charlene sorgsen
Dottern Gabriella har skadat benet och sitter tillfälligt i rullstol, och själv är Charlene fortfarande inte helt kry.

Så mår furstinnan Charlene efter kollapsen

Furst Albert var dock bestämd när han tidigare intervjuades av tidningen People, och enligt honom är det bara en tidsfråga innan Charlene återvänder till Monaco.

Annons

– Hon är redo att åka hem, sa han då.

– Jag vet att min hustru har sagt "tidigast i slutet av oktober", men det var innan de senaste läkarkontrollerna. Jag är rätt säker på att vi kan minska den tidsramen något.

Foto: TT, Instagram.

Annons