Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes känsloutbrott – rasar i nya videon

09 aug, 2021, 16:45 
Furstinnan Charlene Furst Albert Barnen
Furstinnan Charlene har lämnat den kungliga behärskningen bakom sig. Nu går hon till rasande attack i ett filmklipp på Instagram.
Annons
Här är Europas alla kungahus!Brand logo
Här är Europas alla kungahus!

Kungligt värdig? Nej, inte längre! Furstinnan Charlene har lämnat Monaco, rakat av sig håret och släppt på sin svala behärskning. Och i den nya video till stöd för den utrotningshotade noshörningen som hon har lagt upp på Instagram är det en fullständigt rasande Charlene som vi möter.

– Noshöringshorn är inte coolt! It ain't cool! säger hon med darrande röst samtidigt som hon knyter handen och tittar rakt in i kameran.

Furstinnan Charlene
Charlene går till rasande attack i det nästan tre minuter långa filmklippet.

– Vi måste gå samman. Sydafrika, vi måste resa oss och gå samman. Och världen måste sluta upp bakom oss. Det är vad jag vill och det är vad vi behöver. Tiden håller på att rinna ut.

– Hjälp mig! Stötta mig! Please. Jag behöver er för att slåss för noshörningen. Det är min plikt gentemot mänskligheten.

Annons

Charlene beskriver också hur hon var med när en noshörning och hennes kalv fick hornen avsågade för att undkomma tjuvjägare och säger att det var det mest traumatiska som hon varit med om i sitt liv.

Furstinnan Charlene Noshörning Sydafrika
Charlene med noshörningen som miste sitt horn.

Frågorna kring furstinnan Charlene och hennes hälsa har annars varit många de senaste månaderna. Hon befinner sig sedan i våras i Sydafrika, mer än tusen mil från sina sexåringar prins Jacques och prinsessan Gabriella som är kvar hos pappa furst Albert i Monaco.

Anledningen är att Charlene nu återhämtar sig efter de kirurgiska ingrepp som hon gick igenom i juni. Detta efter att ha insjuknat med svåra bihåleproblem i samband med en öron-näsa-hals-infektion som drabbat henne efter ett så kallat sinuslyft och en bentransplantation. Något som i sin tur ska ha gjorts för att förbereda för ett tandimplantat.

Annons

Detta hindrar henne allt sedan dess från att flyga hem till Monaco och i en radiointervju i förra veckan sa Charlene att hon räknar med att bli kvar i Sydafrika i ytterligare tre månader till.

– Jag vill inte forcera läkningen, så jag kommer att få stanna i Sydafrika till i slutet av oktober.

Furstinnan Charlene Furst Albert Barnen Prins Jacques Prinsessan Gabriella
Monacos sorgsna furstinna. Till höger hennes man furst Albert och barnen Jacques och Gabriella.

Foto: Princess Charlene of Monaco Foundation/Instagram, TT.

Annons