Charlenes oberäkneliga beteende – händelsen i Monaco chockade turisterna

Charlenes oberäkneliga beteende – händelsen i Monaco chockade turisterna

Foto: TT/Skärmdump
Snacka om att besökarna blev helt paffa!
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene
0:44

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

(0:44)

Slå på ljud

Furstinnan Charlene av Monaco syns mer och mer ute i offentligheten efter hennes oerhört jobbiga år, kantat av hälsoproblem och skilsmässorykten.

– Hon har gjort offentliga framträdanden och kommer göra fler offentliga framträdanden i framtiden, sa maken furst Albert till Expressen tidigare i år och försäkrade att hennes hälsa var god.

Och visst verkar hon må bättre än någonsin, se bara på hur hon plötsligt dök upp och överraskade massa glada turister!

Kramades med turisterna

Det var intet anande turister som under måndagen såg framemot en guidad tur genom Monacos prinspalats. Kanske hoppades de på att få se en glimt av en kunglighet, och så blev också fallet.

Som en riktig överraskning ur det blå dök ingen mindre än prinsessan Charlene upp på slottet, vilken saga! Inte nog med att hon är en av landets mest välkända kungligheter, Charlene är inte heller känd för att synas särskilt mycket i offentligheten.

Men Charlene poserade glatt med turisterna, som fick några riktigt minnesvärda bilder med sig hem. Enligt People passade prinsessan på att kramas med besökarna, och följde dessutom med på rundvisningen för att lära sig lite saker hon med.

Nya avslöjandet: Drottning Elizabeths ärliga ord om Meghan

Hyllas av folket

Prinspalatsets Instagram passar på att dela lite härliga bilder från den oväntade händelsen, och beskriver själva vad som hände:

"I går eftermiddag visade prinsessan Charlene några av sina gäster de nyligen renoverade "Grands Appartements" i det furstliga palatset och renässansfreskerna som efter flera års restaureringsarbete har presenterats för allmänheten.

Prinsessan Charlene träffade också de semesterfirare som besökte de magnifika salongerna i det furstliga palatset."

Se bilderna själva nedan, klicka på den lilla pilen till höger för att bläddra i bildspelet!

Snacka om överraskning! I kommentarsfältet är många positivt inställda till furstinnans engagemang och intresse.

"Respekt för vår kära Charlene!" Skriver en användare.

"Vilken klass!" Hyllar en annan.

"Vilken tur ni har! Och grattis till prinsessans återkomst." Skriver en tredje som kanske önskar att denne befann sig på palatset för att få träffa Charlene.

Foto: TT