Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes sensationella beteende eskalerar – går inte att blunda för!

13 jan, 2023, 07:00 
Charlene, Furst Albert

Charlene har spenderat mångmiljonbelopp på kläder och smycken det senaste året!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste vetaBrand logo
Charlenes hälsa & äktenskap: 3 saker du måste veta

Av alla megaglamourösa kungligheter vi har i Europa och världen kanske furstinnan Charlene är den absolut mest glamourösa av dem alla. Vecka efter vecka har vi sett henne i filmstjärneklänningar, lyxiga kappor, gnistrande ädelstenar och dyra väskor under det senaste året.

Sajten UFO No More har enligt tradition sammanställt statistik för det kungliga modeåret och den talar sitt tydliga språk. När det kommer till att spendera pengar på kläder finns det ingen som Charlene.

Hon toppar listan över totala mängden pengar spenderade under året. Då har personerna bakom sajten granskat varenda nytt plagg hon har burit och antingen tagit reda på den faktiska kostnaden eller uppskattat den. Med över 7 500 000 kronor i totalt värde har hon spenderat tre gånger så mycket som prinsessan Maria-Olympia av Grekland som kniper andraplatsen.

Annons

Charlene utklassar Victoria

Det kan också jämföras med kronprinsessan Victoria, som spenderade strax under 400 000 kronor, dessutom på nästan 50 procent fler plagg, 147 stycken jämfört med Charlenes 105.

Med ett ungefärligt snittpris på ungefär 125 000 kronor per plagg ställer sig många frågan, hur lyckas man ens med något sådant? Svaret ligger i den allra yttersta spetsen av lyx. Några få extremt värdefulla föremål har dragit iväg i värde, som den diamantprydda brosch i platina och vitt guld hon bar under Monacos nationaldagsfirande i november, vilket UFO No More var först att skriva om. Bara den enskilt går loss på nästan 2,5 miljoner kronor.

Charlene
Charlene älskar lyxiga plagg!

Charlenes svåra tid

Det var ett tufft 2021 för Charlene som kämpade med både fysiska och psykiska besvär och tvingades vara ifrån sin familj i flera månader – först i Sydafrika och sedan på en klinik i Schweiz.

Det var först under våren 2022 som hon var tillräckligt frisk för att återvända till Monaco för gott. Hon har verkligen gjort comeback med besked!

Foto: TT

Annons