Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kunglig bebislycka! Visar upp gravidmagen på nya bilden

03 jan, 2023, 11:00 

Kungliga storfamiljen i Monaco väntar tillökning!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Någon ekonomisk kris är det sannerligen inte i furstendömet Monaco. Med tillgångar på runt 8,5 miljarder kronor tillhör det av de mest välbärgade i världen.

5 saker du inte visste om furstinnan CharleneBrand logo
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Med lyxiga tillställningar, pampiga fester och fina utstyrslar drar furst Albert och furstinnan Charlene onekligen blickarna till sig. Det verkar inte finnas något som kan få de kungliga fansen att sluta fascineras av den extravaganta livsstilen.

Furstinnan Charlene och furst Albert
Furstinnan Charlene och furst Albert.

Stéphanie om Grace Kellys död

Alberts mor var ju som bekant ikonen Grace Kelly, som under sin livstid även fick döttrarna Caroline och Stéphanie. Den legendariska filmstjärnan dog tragiskt 1982, efter att bilen hon färdats i kört av vägen ned i en ravin.

Annons

I bilen färdades även dottern Stéphanie. Lyckligtvis klarade hon sig med livet i behåll och i dag syns hon, tillsammans med systern Caroline, med jämna mellanrum vid Alberts sida.

- Jag kan inte förebrå mig själv för något annat än att det var jag som överlevde olyckan. Varför skulle mamma dö och inte jag när vi satt precis bredvid? det frågar jag mig om och om igen, har Stéphanie tidigare sagt om den ofattbara olyckan.

Stéphanie vid furstefamiljens sida i samband med Monacos nationaldag tidigare i år.

Kungliga bebislyckan

Åren efter olyckan levde Stéphanie ett stökigt liv och hamnade ofta på löpsedlarna. I dag har hon lugnat ned sig och lever ett mer stillsamt liv, som snarare kantas av glädje än tragedi.

Snart blir hon dessutom farmor. Sonen Louis Ducruet väntar sitt första barn tillsammans med skolförälskelsen Marie. Det betyder att den kungliga storfamiljen i Monaco väntar tillökning, även om barnet inte kommer få någon kunglig titel.

Marie fyllde 30 år den 30 december. I samband med födelsedagen delade hon med sig av en bild på gravidmagen. Barnet blir hennes och Louis första, men förmodligen inte sista.

– Helst skulle jag vilja ha tre till fyra barn. Jag har en bror och tre systrar, att ha en lika stor familj som min skulle vara sann lycka, har Louis Ducruet sagt till franska magasinet Point du Vue, enligt Hello Magazine.

Foto: TT, Twitter, Instagram

Annons