Charlenes stora saknad efter familjen – inte varit hemma på ett halvår!

Charlenes stora saknad efter familjen – inte varit hemma på ett halvår!

Furstinnan Charlene begav sig till Sydafrika i januari. Då drabbades hon plötsligt av en allvarlig infektion. Sedan dess har hon vårdats på sjukhus och tillståndet hindrar henne från att åka hem till Monaco. Nu är saknaden efter familjen enorm!

Här är Europas alla kungahus!
Slå på ljud

Senast furstinnan Charlene, 43, av Monaco befann sig på hemmaplan var i januari. Sedan dess har hon levt isär från sina barn, Jacques och Gabriella, och sin man furst Albert.

Ryktena har varit många. Trots att Charlene ofta håller sig borta från rampljuset är det många som undrat var hon är. Charlene brukar ändå dyka upp vid speciella tillfällen, men den senaste tiden har Albert synts utan sin hustru vid sin sida.

Det har bland annat spekulerats om en skilsmässa varit på gång. Men i maj kom sanningen fram. Charlene drabbades av en svår infektion under sin vistelse i Sydafrika. Hon har därför blivit kvar i landet där hon vårdas på sjukhus.

LÄS MER: Gåtan kring Charlene – furst Albert ensam med barnen

Tillståndet stoppar Charlene från att träffa familjen

Charlenes tillstånd hindrar henne från att flyga. Och saknaden till familjen är stor. Alberts och Charlenes senaste bröllopsdag är en av många dagar hon missat, och det var första gången någonsin hon var utan sin man på den stora dagen.

– Det har varit extremt svårt att jag inte fick återvända hem till mitt 10-års bröllopsjubileum för vårdteamet, har furstinnan tidigare sagt till Channel 24.

– Albert och jag har dock inget annat val än att följa det medicinska teamets instruktioner, även om det är extremt svårt. Han har varit det mest otroliga stödet för mig.

Alberts stöd till sin hustru Charlene

I stället får familjen umgås på annat sätt, nämligen via videosamtal. Och nu delar hon med sig av de fina samtalen på sina sociala medier.

– Mina dagliga samtal med Albert och mina barn hjälper mig mycket med att hålla hoppet uppe, men jag saknar att vara med dem, säger Charlene till Channel 24.

Vi får hoppas att Charlene är på bättringsvägen och att hon snart får återförenas med sin älskade familj!

Foto: Instagram / hshprincesscharlene

LÄS MER: Svaret om den mystiska mannen – efter bilden på Madeleine!

LÄS MER: Carl Philip och Sofia – här bryter de mot drottningens regel

LÄS MER: Prins William rasar efter EM-finalen: ”Jag är äcklad”