Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charles hånas inför alla – bara timmar innan kröningen

05 maj, 2023, 17:30 

Ett oväntat och chockerande prank mot kung Charles har skett bara timmar innan den stora kröningen.

Annons
Varningen till kung Charles: ”Svagare än man tror”Brand logo
Varningen till kung Charles: ”Svagare än man tror”

Imorgon är det dags.

Efter månader av planering och förberedelser in i minsta detalj ska kung Charles och drottning Camilla tillslut krönas, inför hela världens ögon.

Kungligheter, makthavare och stjärnor från hela världen har börjat anlända till London och ikväll hålls en mottagning på Buckingham Palace för gästerna.

Kungen överraskade folket på fredagen!

Kronprinsessan Victoria och kungen på plats i London

För några veckor sedan kunde Svensk Damtidning avslöja att det är kronprinsessan Victoria och kungen som kommer att representera det svenska kungahuset på Charles kröning.

Annons

– Hans Majestät Konungen har tagit beslut om att det är statschefen och tronföljaren som ska representera Sverige vid kröningsceremonin, har hovets biträdande informationschefen Johan Tegel berättat för Svensk Dam.

Och nu är kungligheterna alltså på plats i London för att närvara vid festligheterna ikväll, tillsammans med bland annat kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit, samt kronprins Frederik och kronprinsessan Mary.

Britterna ser fram emot att fira den historiska kröningen!

Kung Charles hånas inför alla – bara timmar innan kröningen

Inför kröningen måste allt vara perfekt. Men nu har det uppstått något mycket oväntat.

Annons

Flera brittiska medier rapporterar nämligen att några ännu okända människor har klipp gräsmattan på en av staden Baths mest exklusiva gator till ett manligt könsorgan.

Fenomenet dök upp bara dagar innan en stor kröningsfest ska hållas på just denna platsen, som är känd som den "perfekta gräsmattan", och man vet fortfarande inte vem som ligger bakom skämtet, rapporterar Express.

Annons