Charles och Camilla bjöd på maskerad och häftigt party!

charles camilla

Vilken härlig fest det verkade vara, med Charles och Camilla i spetsen. Det hela var dessutom ordnat till elefanternas ära. Se de bästa bilderna här!

Värdparet kunde väl nästan kallas djungelns kung och drottning – eller vad säger ni om prins Charles och hans Camillas festliga party häromdagen?

Precis som de brukar höll prins Charles och makan Camilla en fest till elefanternas ära, eller rättare sagt alla djurs ära. Maskeraden som kallas Animals Ball på Clarence House.

Middagen åts på Lancaster House

Efter ett mingel i de kungliga salongerna begav man sig sedan av mot närbelägna Lancaster House för att äta en middag tillsammans.

prins Charles

Och det såg verkligen ut som både prins Charles och Camilla hade en helkul kväll tillsammans med sina gäster. Vi har väl sällan sett prins Charles så här uppsluppen och glad!

Camilla tog över efter sin döde bror

Pengar samlades denna kväll in till välgörenhetsorganisationen Elephans Charity som Camillas bror Mark Shand en gång startade. Han avled 2014 och hertiginnan av Cornwall har tagit över lite av välgörenhets-engagemanget för djur efter sin bror, just detta för att hindra de asiatiska elefanterna från att dö ut.

Douglas Booth och Yasmin Le Bon

Bland gästerna kunde vi se kändisar som Yasmin Le Bon och Douglas Booth, som ni ser på bilden här ovan, med glittrande masker framför ögonen.

Donna Air

Men också Alexa Chung och Vivienne Westwood samt den eleganta fashionistan Donna Air i en beige paljettklänning – som ni ser på fotot här ovan.

Camilla och prins Charles

Alla var precis lagom mycket utklädda för att passa in i de kungliga salongerna, de flesta hade bara en mask för ögonen, precis som värdparet själva, prins Charles och Camilla. Här ser vi dem framför några skulpturer av just elefanter som ställts ut i trädgården.

Camilla elegant i byxdress

De bar var sin glittrande svart panter-mask framför ansiktet. Camilla var också mycket elegant i sin vita byxdresss med guldglittrande applikationer på jackan.

Camilla Wivienne Westwood

Här ser vi Camilla med den färgstarka modedesignern Vivienne Westwood. På bilden nedanför ser vi Camilla med artisten Tracy Emin som valt leopard-mönster på sin ögonmask.

camilla på fest

Det var verkligen en fest som heter duga – paret lade själv ut några bilder från festen på sitt Instagram Clarence House.

Foto: TT