Charlotte Casiraghi slår tillbaka: Vi är fortfarande ett par!

charlotte Casiraghi
Nu slår Charlotte Casiraghi tillbaka mot ryktena som gjort gällande att hon lämnat sin pojkvän Dimitri Rassam. De är minsann fortfarande ett par skriver de i ett pressmeddelande.
Annons

Charlotte Casiraghi och pojkvännen Dimitri Rassam tänker inte flytta isär, de planerar istället att gifta sig senare i år. Det skriver nu paret i ett officiellt meddelande som sänts ut till flera olika tidningsredaktioner, som People.

Annons

– Charlotte Casiraghi och Dimitri Rassam förnekar alla rykten som nu cirkulerar om att de skulle ha separerat. Det har heller aldrig varit någon konflikt paret emellan, skriver hovet.

Ryktena kom från början från bland annat den spanska tidningen Hola som vanligtvis brukar veta vad som händer i hovet i Monaco. Men tydligen inte denna gång.

Charlotte Casiraghi Dimitri Rassam

Prinsessan Carolines dotter Charlotte födde i oktober förra året sitt andra barn, sonen Balthazar, denna gång just tillsammans med pojkvännen Dimitri Rassam. Charlotte har sedan tidigare en son med Gad Elmaleh. Även Rassam har en dotter från ett tidigare förhållande.

Det sägs nu att paret antagligen ska gifta sig under två olika ceremonier till sommaren, först en borgerlig vigsel i Monaco sedan ett större påkostat bröllop som ska äga rum på den italienska ön Pantelleria där Dimitris mamma, skådespelerskan Carole Bouquet, har en större gård.

Läs även:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Charlotte Casiraghi slår tillbaka: Vi är fortfarande ett par!”

  1. konsttanten skriver: 11 januari, 2019

    och…..SvenskDams:s källa var skvallertidningen Hola!


  2. Ina skriver: 11 januari, 2019

    Forsættelse følger —


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar