Charlotte och George gör som Leonore – dansar balett!

prins George och prinsessan Charlotte

Nu visar det sig att prins Williams och Kates barn prinsessan Charlotte och prins George har en sak gemensamt med prinsessan Leonore. Alla dansar balett!

Som ni kanske minns visade prinsessan Madeleine nyligen upp en bild på Instagram från USA där man kunde se prinsessan Leonore uppträda på en teaterscen. Prinsessan Leonore var nämligen med i en föreställning av balettklassikern Nötknäpparen i Florida.

– Vår egen nötknäppar-ballerina, skrev prinsessan Madeleine då på nätet.

Vi vet också sedan gammalt att prinsessan Leonore älskar att röra på sig och vara ute i naturen, så säkert är dans en bra och rolig sysselsättning för den aktiva prinsessan.

prinsessan Leonore

Nu visar det sig att även prins Williams och Kates enda dotter, prinsessan Charlotte, har börjat dansa balett. Precis som hennes femårige storebror prins George som sedan en tid går på dansakademien Thomas Battersea.

Går i dansskola

Prinsessan Charlotte som är tre år går enligt flera tidningar i Storbritannien på en dansskola i södra London där hon får privatlektioner varje vecka. För en tid sedan kunde man också se både prinsessan Charlotte och hennes mamma Kate på en föreställning av baletten Nöpknäpparen på Royal Opera House.

Det har även varit en del aktiviteter på prinsessan Charlottes egen förskola Willcocks Nursery School i Kensington där Charlotte fick vara med på scen när skolan hade en julföreställning.

prinsessan Charlotte

För precis som vår svenska prinsessa Leonore har prinsessan Charlotte också en hel massa spring i benen och att dansa är då en rolig aktivitet för de söta sessorna.

Läs även:

Madeleine delar ny bild på Leonore och avslöjar nyheter om livet i Miami!

Nu avslöjas mini-dramat bakom nya bilden på Madeleine och Leonore

Bildextra – Georges och Charlottes brudnäbbskaos

Foto: TT