Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlottes Casiraghis bröllop – det här vet vi!

23 maj, 2019, 15:00 
Agneta Nisbeth
charlotte Casiraghi Dimitri Rassam
Snart är det dags för ett nytt kungligt bröllop, Charlotte Casiragi ska ju gifta sig med sin Dimitri Rassam inom kort.
Annons

Italienska och franska tidningar är nu fulla av uppgifter om hur och när bröllopet mellan prinsessan Carolines av Monacos äldsta dotter Charlotte Casiraghi, 32, och Dimitri Rassam, 37, ska äga rum. Och nu är det inte långt kvar tills tvåbarnsmamman Charlotte kommer att stå vid altaret.

Ett sommarbröllop

Precis som vi tidigare berättat kommer paret att gifta sig under sommaren. Det kommer också att bli två bröllop precis som brukligt är i dessa kretsar, ett borgerligt bröllop och ett i kyrkan. Frågan är dock när vigseln ska ske? För det finns nämligen några olika datum som cirkulerar just nu.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlotte Casiraghi och Caroline
Charlotte Casiraghi och Caroline.

Charlotte Casiraghi är den nästa sista i prinsessan Carolines barnaskara att gifta sig, sedan är det bara minstingen prinsessan Alexandra av Hannover kvar. Det blir nog ingen vigsel det närmaste året för henne och pojkvännen Ben Sylvester Strautmann, eftersom de fortfarande är såpass unga.

Charlotte Casiraghi Dimitri Rassam
Charlotte Casiraghi med sin blivande man Dimitri Rassam.

Men för Dimitri Rassam, som är son till den franska skådespelerskan Carole Bouquet, och hans vackra fästmö Charlotte Casiraghi stundar nu en vigsel i Monte Carlo den 1 juni. Enligt den italienska tidningen Oggi kommer festligheterna att pågå under flera dagar. Paret sågs nyligen tillsammans under Cannesfestivalen och såg då hur kära ut som helst.

Annons

Skydda dem från paparazzis

Tidningen Oggi menar att paret först hade valt att åka över till Italien och ön Pantelleria för sin vigsel men att de till slut föredrog att stanna hemma i Monaco för att bättre kunna skydda dem från nyfikna ögon och paparazzifotografer.

furstefamiljen i Monaco
Furstefamiljen i Monaco.

En annan italiensk tidning, Vanity Fair, säger att paret kommer gifta sig i slutet av juni, närmare bestämt den 21 eller den eventuellt den 29 juni. Man är dock inte heller helt klara över om kyrkvigseln kommer att ske i Provence, i Saint Remý där Charlotte bodde en tid som barn, eller på den italienska ön Pantelleria utanför Sicilien där Carole Bouquet har ett stort hus med ännu större trädgård – med egen vinodling – att festa runt i.

Annons

Fursteparets tvillingar som brudnäbbar

Lyssnar man på ytterligare en tidning, Hello, så får vi ännu lite mer information. De menar att vigseln kommer ske i Monaco med en kyrkvigsel i Frankrike och att brudnäbbarna kommer att vara både hennes egen son Raphael samt furst Albert och furstinnan Charlenes tvillingar prins Jacques och prinsessan Gabriella.

En bebis kom i vägen

Det var ju länge tal om att paret skulle ha gift sig redan förra sommaren, då var en vigsel tänkt just på samma italienska ö. Men så kom en liten bebis i vägen och bröllopet fick skjutas fram.

Charlotte Casiraghi sonen Raphael
Charlotte Casiraghi med sonen Raphael.

Charlotte födde sitt och Dimitris första gemensamma barn förra året. Han heter Balthazar och har nu blivit sju månader gammal. Charlotte har sedan tidigare sonen Raphael, 5 år, tillsammans med exet Gad Elmaleh.

Foto: TT

Annons