Chockbeskedet: Meghan och Harry talar ut i exklusiv podcast

meghan markle prins harry

TT
Under tisdagen kom chockbeskedet, Meghan och Harry ska starta en exklusiv podcast!
Prins Harry och Meghan Markle startar podcast
Slå på ljud

Under tisdagen nåddes vi av den överraskande nyheten att Meghan och Harry ska starta podd tillsammans, och de har skrivit avtal med Spotify, meddelar musikplattformen i ett pressmeddelande.

Det kommer vara ett exklusivt samarbete och podden släpps via det nystartade produktionsbolaget Archewell Audio, grundat av prins Harry och Meghan.

Det vi älskar med podcasts är att det påminner oss alla om att ta ett ögonblick och verkligen lyssna, att relatera till varandra utan distraktioner.” säger de båda i ett gemensamt uttalande i pressmeddelandet.

meghan markle prins harry

Meghan och Harry brinner för att göra skillnad och hjälpa människor att hitta mer förståelse för varandra istället för hat.

RUBA

”Med de utmaningar 2020 har bjudit på har det aldrig funnits en viktigare tidpunkt än att göra detta, för när vi hör varandra, och hör på varandras berättelser, så påminns vi om hur sammanflätade vi alla är” fortsätter de.

Meghan och Harrys podd släpps nästa år

Podden är beräknad att släppas nästa år men redan nu går det att lyssna på en teaser inför den kommande första säsongen.

Lyssna på trailern i spelaren ovan!

Har sedan tidigare avtal med Netflix

Tidigare i år kom beskedet att Meghan och Harry skrivit på med streamingjätten Netflix för att göra innehåll den kommande tiden. Via sitt eget produktionsbolag ska prinsparet producera innehåll som sedan ska finnas tillgängligt på Netflixs plattformar.

LÄS MER: Meghan tjänar 870 miljoner – på ett enda beslut

– Våra liv, både på egen hand och som ett par, har gett oss möjligheten att förstå kraften i den mänskliga själen, att förstå mod, motståndskraft och behovet att känna gemenskap. Genom vårt arbete med olika samhällsgruppen och deras miljöer, genom att uppmärksamma människoöden och frågor världen runt, så kommer vårt fokus ligga på att skapa innehåll som skänker hopp. Som nyblivna föräldrar, vill vi också göra inspirerande familjevänligt innehåll, och satsa på gripande historieberättande berättat med en sanningsenlig och relaterbar röst, sa Harry och Meghan då.