Meghan tjänar 870 miljoner – på ett enda beslut!

Meghan tjänar 870 miljoner – på ett enda beslut!

Meghan Markle har precis fattat sitt livs mest lukrativa beslut.Ett beslut som är värt 870 miljoner kronor.
Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!
Slå på ljud

Meghan Markle och prins Harry valde att kliva åt sidan och lämna livet som kungligheter. Processen, som fick smeknamnet “Megxit” i den brittiska pressen, fullbordades med uppdrag på plats i England i våras. Nu är de “fria”, inte bundna vid några kungliga plikter och har möjlighet att hitta på ungefär vad som helst.

Men hade någon kunnat förutse det som komma skulle?

Meghan Markle tjänar 870 miljoner kronor på ett beslut

Harry och Meghan har köpt hus i Santa Barbara.

Harry och Meghan har köpt hus i Santa Barbara.

Meghan och Harry har nämligen precis meddelat att de har skrivit på ett avtal med streamingjätten Netflix. Via sitt eget produktionsbolag ska prinsparet producera innehåll som sedan ska finnas tillgängligt på Netflixs plattformar.

Tolkar vi pressmeddelandet rätt, så kommer Meghan och Harry att fokusera på berättelser som har en stark koppling till deras starka sociala patos och engagemang.

– Våra liv, både på egen hand och som ett par, har gett oss möjligheten att förstå kraften i den mänskliga själen, att förstå mod, motståndskraft och behovet att känna gemenskap. Genom vårt arbete med olika samhällsgruppen och deras miljöer, genom att uppmärksamma människoöden och frågor världen runt, så kommer vårt fokus ligga på att skapa innehåll som skänker hopp. Som nyblivna föräldrar, vill vi också göra inspirerande familjevänligt innehåll, och satsa på gripande historieberättande berättat med en sanningsenlig och relaterbar röst, säger Harry och Meghan.

 

LÄS OCKSÅ: Splittringen mellan Sofia och Madeleine – här är beviset

Meghan Markle och prins Harry sluter avtal med Netflix

Harry och Meghan nobbade både Disney och Apple innan de slöt ett avtal med Netflix. Enligt The Sun är kontraktet värt mellan 400 och 870 miljoner kronor.

– Det är en vansinnig affär. Aldrig förut har en studio i Hollywood fått grepp om den brittiska kungafamiljen, det här är historiskt, säger PR-experten Jonathan Shalit.

 

LÄS OCKSÅ: Därför försvann Helge Skoog från tv – är mystiskt sjuk!