Chockbilden visar: Charlenes nya look – efter alla rykten

11 aug, 2021, 13:00 
Furstinnan Charlene av Monaco Kungen Furst Albert

Efter alla rykten: Här är den nya mörka bilden av Charlene – ljusår från den blonda glamourfurstinna som kungen träffade i Monaco.

Annons
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15

Furstinnan Charlene, 43, fortsätter att utmana. Det nya svartvita foto som hon har lagt ut på sitt konto på Instagram visar en betydligt mörkare och mer dekadent bild än den som vi har vant oss vid att se. Den blonda glamourfurstinnan, furst Alberts hustru och de sexåriga tvillingarna prinsessan Gabriellas och prins Jacques mamma, känns långt borta.

Blicken är plågad och ögonen hårt sotade, en makeup som nog inte skulle kvala in i Charlenes vanliga strikta furstinneliv. Över den v-ringade halternecktopen bär hon vad som ser ut att vara tunna kedjor, ett val som står ut.

Furstinnan Charlenes nya look instagram
Charlene som hon såg ut tidigare, och som hon visar upp sig idag.

Men kanske är detta bara ännu ett steg i Charlenes gradvisa förvandling. I december chockade hon den kungliga världen genom att delvis raka av sig håret, en knivskarp och mycket edgy look som skapade stora rubriker.

Annons

Charlene har för övrigt inte setts offentligt i Monaco sedan tidigt i våras. Sedan i maj befinner hon sig i Sydafrika, där hon fokuserar på sitt engagemang för den utrotningshotade noshörningen. Bland annat deltog hon i den expedition där flera noshörningar fick hornen avsågade, ett försök att rädda dem undan tjuvjägare.

Det var också i samband med detta som Charlene drabbades av den svåra infektion i bihålorna som sedan dess har hindrat henne från att återvända till Monaco. Tidigast i oktober räknar hon med att återvända, ett faktum som nu har fått skilsmässoryktena att börja snurra.

Furstinnan Charlene – så har hon förändrats

Kungen Furstinnan Charlene av Monaco Furst Albert Prins Carl Philip
När kungen och prins Carl Philip träffade Charlene och furst Albert i samband med Monte Carlo-rallyt 2019 var hon sitt vanliga glamourösa jag. Idag visar Charlene ett helt nytt mörker.
Annons

Foto: TT, Furstinnan Charlene/Instagram.

Annons