Chocken! Kungliga familjemedlemmen i Masked Singer - efter tragedin: ”Grät bakom masken”

Chocken! Kungliga familjemedlemmen i Masked Singer - efter tragedin: ”Grät bakom masken”

Foto: Skärmdump, Instagram

Ingen visste vem som gömde sig bakom masken.

Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret
1:21

Efter reklamen: Märtha Louise och Schaman Durek – så träffades skandalomsusade paret

(1:21)

Slå på ljud

Succéprogrammet Masked Singer är inte bara en höjdare här i Sverige, utan det lyckade och nytänkande konceptet finns lite överallt i världen.

Vårt grannland Norge är inget undantag – och nu avslöjas en rejält otippad person bakom masken!

Kunglig bröllopslycka efter stora beskedet: Prinsessan tillkännager händelsen

Märkliga konceptet

För den som lyckats undgå Masked Singer kan konceptet låta aningen märkligt, och visst är det så. Programmet går ut på att kända profiler tävlar i sång, med pampiga scenuppträdanden. Låter det inte särskilt konstigt? Det är för att det finns en twist.

Det är nämligen ingen som vet vem personen är, eftersom de gömmer sig under påkostade masker.

Juryn, och tittarna hemma i soffan får genom ledtrådar försöka lista ut vem det är som råkar sitta på en dold musiktalang.

I den svenska upplagan har bland annat Tareq Taylor, Sven Melander och Anders Bagge varit med. Vilka som kommer ge sig in i tävlingen nästa säsong är högst hemligt, och vem vet, kan det kanske vara en prinsessa...?

Tareq Taylor i Masked Singer

Tareq Taylor chockade alla med sin sångröst.

Karin Törnblom/TT

Nya bilden avslöjar Madeleine! Kan inte förneka utseendeförändringen

Märtha Louise avslöjande på Instagram

För det var faktiskt nästan det som avslöjades i den norska versionen av programmet, som går under namnet Maskorama. Prinsessan Märtha Louise visade stolt upp vem som gömde sig under masken på sin Instagram, för det var ingen mindre än hennes dotter Maud!

Maud Angelica Behn gömde sig under masken Dandy och hann under programmet bland annat uppträda med Britney Spears hitlåt Oops I Did It again. Vilken överraskning!

– Det har varit så nervöst och fantastiskt! Det är nog det vildaste jag någonsin upplevt! Jag var så nervös, men jag är så stolt över mig själv för att jag gjorde det! Alla människor var så vackra, kostymen var så bra och jag älskade karaktären, säger Maud när masken åkte av, enligt Billedbladet.

Även mamma Märtha Louise är stolt över sin sångfågel till dotter:

– Så stolt över dig Maud. Du levererade bättre än jag någonsin trodde. Du gjorde ett stort intryck! Så stolt över dig, skriver hon på Instagram.

Det blev även en känslosam historia. En av jurymedlemmarna sa att ledtrådarna för Maud påminde om hennes pappa, Ari Behn, som tragiskt gick bort 25 december 2019.

– I tipsen här finns det så mycket som påminner om den här personens pappa som jag älskade väldigt, väldigt mycket, sa han i programmet enligt VG.

Något som fick Maud att brista ut i tårar:

– Jag "legit" grät under masken, jag blev så rörd. Det var så rörande att det påminde mig om pappa, säger hon i en podd enligt sajten.

Foto: TT/Instagram