Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockuppgifter: Mänskliga kvarlevor hittade nära Meghans och Harrys hus

03 jun, 2021, 08:57 
Prins Harry Meghan Markle

Polisen har kopplats in efter fyndet av mänskliga kvarlevor nära prins Harrys och Meghan Markles hem i Montecito.

Annons
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!Brand logo
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!

Det är omskakande uppgifter som nu kommer från Montecito, Santa Barbara, där Meghan Markle och prins Harry bor sedan snart ett år.

Brittiska medier uppger att mänskliga kvarlevor har hittats nära deras 150-miljonersvilla och enligt The Sun ska fyndet ha gjorts ”bara meter från deras fastighet”.

Så långt från The Californian Dream som man kan komma.

Meghan Markle Prins Harry hus villa Montecito Santa Barbara
Meghans och prins Harrys villa, och stora tomt. Fastigheten ligger i ett inhägnat område, ett så kallat gated community, i Santa Barbara.

Det ska röra sig om kvarlevorna efter ”en yngre vuxen person” och upptäckten, som gjordes i förra veckan, ska ha gjorts sedan vägarbetare påbörjat grävarbeten ”på en egendom belägen längs Riven Rock Road”.

Enligt samma uppgifter ska det röra sig om en person av amerikanskt ursprung – men lugnande nog ska benresterna ha legat där mycket länge.

Annons

Fyndet nära Meghans och Harrys hem – polisen inkopplad

Det är alltså inte något dödsfall som inträffat under senare tid, och det är uppgifter som nog haft en mycket lugnande inverkan på Meghan och Harry.

Polisen har kallat in experthjälp för att undersöka kvarlevorna och när den undersökningen är klar kan Meghan och Harry förhoppningsvis få fler svar på vad som en gång hänt på deras plats på jorden.

Meghan Markle Prins Harry Hemma hos Montecito
Meghan och Harry på en bild tagen hemma i deras hus i Montecito.

Meghans och Harrys hus är byggt 2003, i italiensk stil, och det har skapat rubriker både för sina superkända nya ägare och för sina 16 badrum. Den amerikanska drömmen, tidigare ägd av den ryske affärsmannen Sergey Grishin.

Så bor Meghan Markle och prins Harry

Meghans och prins Harrys stora terrass.

Här bor Meghan och Harry på 1347 kvadrat, och och tomten är strax under tre hektar stor. Bland grannarna finns Oprah Winfrey, Elle Degeneres och Rob Lowe.

Foto: TT.

Annons