Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris anmärkningsvärda beteende i TV – hundratusentals såg det

13 jun, 2023, 11:00 
Felicia Plåt
Madeleine och Chris
Prinsessparet var på besök i Sverige. Foto: TT

Nationaldagen sågs av en miljon tittare.

Annons

I våras bekräftade hovet att prinsessan Madeleine och Chris tillsammans med barnen kommer att flytta hem till Sverige igen. Och det blev många lyckliga miner över det glädjande beskedet. Flytten går i augusti precis i tid till att barnen kommer börja skolan igen.

Spaghetti Aglio e Olio – Chris O'Neills paradrättBrand logo
Spaghetti Aglio e Olio – Chris O'Neills paradrätt

Madeleine och Chris kom hem tidigare än väntat

Den 6:e maj skulle Madeleine på besök i Sverige för sin Childhood-fest hon hade arrangerat tillsammans med några av sina svenska vänninor på Gröna Lund. Men på grund av att hennes dotter Leonore bröt armen fick Madeleine ställa in.

Men trots det fick vi ändå chansen att se henne i Sverige tidigare än i augusti, då hon och familjen kom på besök för nationaldagen. Och både Madeleine och Chris var med på den live-sända konserten från Sollidenscenen. Vilket var första gången paret var med på firandet tillsammans på fem hela år.

Madeleine och Chris
Paret var på plats under nationaldagen.

"Har sina utmanande sidor att vara gift med en prinsessa"

Speciellt anmärkningsvärt var att just hennes make Chris var på plats för friandet. Detta på grund av att han tidigare har berättat att han egentligen inte är särkilt bekväm i strålkastarljuset. Vilket tillkommer ganska mycket om man blir kär och gifter sig med en prinsessa.

Annons

– Jag har ju träffat kvinnan i mitt liv, kvinnan jag älskar. Men det är klart att det har sina utmanande sidor att vara gift med en prinsessa, sa han till tidningen KING under 2018 och menar att medieupplevelsen var mer intensiv än vad han hade trott.

Däremot berättar han även att de tidigt diskuterade hans självständighet med kungen och drottningen och att svärföräldrarna inte hade några invändningar. Sedan dess har han försökt att hålla sig lite i bakgrunden av alla offentliga evenemang. Men till nationaldagen fick vi se honom igen.

Sågs av en miljon

Och inte nog med det, nu visar tv-siffror från MMS att den annars så privata Chris nagelfarades av över en miljon människor. Nationaldagsfirandet från Solliden blev nämligen förra veckans mest sedda program rapporterar Aftonbladet.

Och nu när familjen flyttar till Sverige lär det inte bli mindre offentliga sammanhang för Chris att medverka på. Men om han kommer synas mer eller inte kan bara framtiden utvisa.

Annons